реклама

реклама

Актори Черкаського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка щойно зупинили виставу «Назар Стодоля», яку показують цього вечора, щоб зробити заяву про заборгованість з виплати зарплат. Про це інформує кореспондент «Прочерку», якого запросив до театру для висвітлення теми режисер Сергій Проскурня.

Актори зі сцени наголосили, що всі говорять про заборгованість перед вчителями, медиками, іншими бюджетниками, проте чомусь не говорять про заборгованість у галузі культури. За словами акторів, вони ні в якому разі не винять у ситуації, що склалася, керівництво театру. За їх словами, насамперед влада повинна звернути увагу на їх проблему.

Також актори сказали глядачам, що театр ніяким чином не відгороджується від черкащан і що будівельний паркан, який встановлений перед театром – не їх рук справа… (Нагадаємо, що коли в Україні розпочалися Євромайдани, перед Черкаським драмтеатром на площі встановили паркан нібито для того, щоб розпочати ремонтні роботи – оновлення фасаду будівлі. Опозиціонери тоді заявляли, що таким чином влада намагається відтіснити черкащан з Театральної площі, забравши у них шматок площі).

Відео та деталі про ситуацію з затримкою зарплат працівникам театру згодом на сайті «Прочерк».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+14 #5 Фугас 22.12.2013 19:29
Тулуб, б...! Это уже не позор, а ПОЗОРИЩЕ!!! Заслуженные и народные артисты театра имени ШЕВЧЕНКО должны прибегать к таким мерам? Да засунь ты себе свой юбилейный пафос в одно место! Знаю многих актеров лично и могу только представить, как же их нужно было достать, чтобы они пошли на эту акцию. Когда ж ты уже свалишь отсюда,......!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Старожил 22.12.2013 11:11
"Сытый голодного не понимает"! Зачем ИМ - культура? Они и без культуры проживут - у НИХ другие ценности и другие приоритеты. Культура нужна нам, а мы можем помочь только купив билет в театр...Покращення, господа, покращення...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 rupor 22.12.2013 10:05
Чесні люди.А МОГЛИ б взяти гроші -подачку від Поплавського та наїстися два рази,як це зробили білльшість черкащан
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Светлана 22.12.2013 02:12
Чернігівський музично-драматичний театр ім.Т,Г. Шевченка вже з жовтня місяця не отримує заробітних плат.А також решта театрів в місті:ляльковий , філармонія, молодіжний, Ніжинський театр.Люди вже не мають коштів на проізд в громадському транспорті, ходять пішки на роботу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100