Сьогодні вночі невідомі жорстоко побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол. Як інформує «Українська правда» з посиланням на Олексія Гриценка, це трапилося в Борисполі.


«У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя», – написав вночі журналіст Мустафа Найєм у своєму твітері.

Родичам передзвонили вже з травмпункту. У Тетяни струс мозку та численні гематоми.


«За словами Тетяни Чорновол, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад до Борисполя. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків», – зазначив Мустафа.

Тетяну повезли на рентген, бо сама ходити вона не може. О 4-ій годині ранку її перевезли до лікарні в Києві.


Тетяна Чорновол часто заявляла, що за походженням вона – черкащанка. Журналістка не раз відвідувала Черкаси, виступала тут на мітингах. Одним із останніх був мітинг на підтримку Євромайдану в Черкасах 22 листопада.

 

Заявляла пані Тетяна і про підтримку на повторних виборах до Верховної Ради України кандидата по 194-му округу Миколи Булатецького.

Тетяна критикувала у своїх блогах та статтях Захарченка, Медведчука, Клюєва, Азарова, Льовочкіна, Тулуба та сім'ю Януковичів.

За фактом побиття журналістки й активістки вже відкрите кримінальне провадження.

Зберігся запис відеореєстратора з машини журналістки й активістки Тетяни Чорновол, яку побили цієї ночі біля Борисполя. Про це повідомляє опозиціонер з Черкащини Анатолій Гриценко в своєму «Фейсбуці».

«Зберігся запис відеореєстратора з машини Тетяни Чорновол. Зараз вивчається у штабі Майдану. Попередньо: нападників було троє, марка і номер машини зафіксовані, номер такий у базі даних є... Думаю, генерал Віталій Ярема як професіонал карного розшуку розбереться швидко, принаймні, швидше міліції», – зазначив Гриценко.

Тим часом активісти Євромайдану пікетують Міністерство внутрішніх справ, вимагаючи відставки Віталія Захарченка з посади голови МВС, інформує «УП»

«Вимагаємо від Захарченка піти у відставку! Воля або смерть. Пікет під МВС вже почався», – повідомляє у Твіттері ЄвроМайдан.

Натомість Президент України Віктор Янукович доручив Міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол у вівторок вночі. З відповідним проханням глава держави звернувся до Генерального прокурора Віктора Пшонки.

Президент України жорстко засудив цей прояв насилля та наголосив, що правоохоронці мають розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності, йдеться на сайті глави держави.

Шокована новиною про побиття журналістки і депутатка обласної ради від опозиції, довірена особа кандидата в нардепи Леоніда Даценка Наталія Старікова.

– Я особисто знаю Тетяну Чорновол. Це журналіст, яка справді пише правду, це людина, яка приїжджала в Черкаси і теж підтримувала наш Євромайдан. Я вважаю, що це є прикладом залякування євромайданівців. Зараз влада боїться відкрито нападати, тому вона ось так залякуватиме. Як і, наприклад, кримінальне провадження проти Максима Булатецького, – зазначила вона в коментарі «Прочерку».


реклама

Коментарі  

 
-2 #12 Семьон 26.12.2013 11:20
Цитую Ігор:
Треба йти на Межигір"я

Так иди, кто тебя держит :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 ОК 25.12.2013 15:44
[quote name="Н2о"]Закони потрібно схвалювати( закони для народу,а не для себе любимих),а не блокувати трибуни!!

закони схвалені потрібно виконувати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #10 Хмельницкий 25.12.2013 15:17
Да не Тетяна вы не были правы в 2004 году...и еще больше вы не правы и в 2013 году.Вы простые марионетки-раксоланки ! )) Но это не дает право таким же ментам-роксаланкам как и вы,бить Вас.Их нужно за это на долго упрятать от цивилизованного мира !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 КомунякуНаГілляку 25.12.2013 14:53
Цитую Дід Трохим:
Шукай, кому вигідно. Ригам- ні, бо вони тільки більш-менш стабілізували ситуацію. На Майдані вже якась "криволюція", половина народу просто бомжує або тусується по приколу. Бачив, знаю. На те, шо це тітушки, я б більше 50% не дав - дуже топорна робота.

Влада вкрай знахабніла, їхньому цинізму вже немає країв, залякують народ до краю. А що, все класно сходить з рук, і це зійде..........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #8 Олег 25.12.2013 13:37
Підло і низько бити дівчину або жінку. Впевнений що це зробили по наводці влади.В душу ці люди мізерні боягузи і жадають помсти за майдан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 Н2о 25.12.2013 13:34
так,на Межигіря,щоб з пулемету розстріляли!!? за стіл переговорів потрібно сідати,а не на майдані горло дерти! так,сідати з в*рами і б*ндитами(але це лигітимна влада,а презик законообраний і ВИЗНАНИЙ всима країна світу,хоч як і противно це писати).Закони потрібно схвалювати( закони для народу,а не для себе любимих),а не блокувати трибуни!!

Цитую Ігор:
Треба йти на Межигір"я
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Mazarini 25.12.2013 13:29
Ті,хто взяв 200 грн.від Поплавського можуть тішитись,Їх така участь не очікує,вони тихо з"їдять своє сало і ляжуть спати під мелодії благодєтєля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 Ігор 25.12.2013 13:17
Треба йти на Межигір"я
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 стабилизец 25.12.2013 12:42
Не по понятиям жить - по понятиям выть. Такие вот делишки да гнилая картошечка по гривне за штучку - это еще цветочки. Дрыхнимте спокойно, дорогие товарищи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #3 Олег 25.12.2013 12:29
Ужас просто. Нелюди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100