8 січня о 16-00 у Черкаському драмтеатрі відбудеться літературно-мистецький вечір із нагоди 79-ї річниці від дня народження лицаря української поезії Василя Симоненка.

У програмі вчора - вручення щорічної літературної премії імені Василя Симоненка, виступи кращих творчих колективів області, пісні на вірші Симоненка, перегляд фільму про поета «З матір’ю на самоті». Тривалість вечора – 1,5 години. Вхід вільний.


Як відомо, премію вручать черкаській поетесі і журналістці Олені Желєзняк, яка нещодавно присвятила цій події свій творчий вечір «Ключі до світла». Захід відбувся в черкаському музеї Кобзаря.

На вечорі поезії були представники Черкаської обласної організації Спілки письменників України, які привітали поетесу із нещодавнім днем народження та присудженням премії.

 


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Дід Трохим 08.01.2014 07:47
З Тулубом погодили? В книжці точно все ідєологічєскі правильно? А то буде як з Даценком - сначала медалька, а потом книжки з бібліотек вилучають (до речі, десь тут Барселонич розпинався, шо на Черкащині нема ніяких переслідувань :lol: )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ян Казимир 07.01.2014 19:46
А вхід з якої сторони? А то головний вхід перегороджений, а перелазити через паркан якось неправильно і протизаконно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100