реклама

реклама

Сьогодні близько сьомої ранку у себе вдома помер колишній губернатор Черкаської області Володимир Лук’янець. Про це «Прочерку» повідомили власні джерела.


Інформацію підтвердив головний лікар Черкаського онкодиспансеру Віктор Парамонов, де Володимир Лук’янець лікувався останнім часом.

– Це дуже мужня людина. За багато років хвороби він жодного дня не пролежав у нас у лікарні. Він приймав усе, що треба, і їхав на роботу. Намагався ні для кого не бути тягарем, – зазначив у коментарі «Прочерку» Віктор Парамонов. – Розумієте, у тій ситуації, в якій він опинився, він знайшов сили поєднували лікування, роботу і громадську діяльність. Ми його шанували і в нас з ним склалися гарні людські стосунки. До речі, він був патріотом Черкащини. Він багато читав, гарно знав історію і не лише вчорашню, а й історію 100-200 літньої давнини. Я був свідком, як він міг дискутувати на цю тему з фахівцями-істориками на рівних. Я віддаю йому велику шану.

Володимир Лукич народився 1956 року в селі Бакаєве Чорнобаївського району Черкаської області. У 1994 – 1995 роках був першим заступником голови Черкаської облдержадміністрації і голови обласної Ради народних депутатів. У 1995 – 1998 роках обіймав посаду заступника голови Черкаської ОДА. Керував облрадою із 1998 по 2001 роки. Очолював Черкаську облдержадміністрацію із 2001 по 2003 р. Після цього був генеральним директором державного підприємства «Златодар». Був депутатом Черкаської облради від «Народної партії».

реклама

Коментарі  

 
+1 #36 Оксана Ложка 15.01.2014 01:01
[quote name="Ігор Фесун"]прощання в середу з 10 год. в облраді /за фонтаном/

Як я хочу побачитися з ним хоч востаннє... Але я дуже далеко. Будь ласка... попрощайтеся й за мене... І скажіть, що ми ще хотіли видати книгу про добрі справи з ним...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #35 Вчитель 14.01.2014 11:08
Цитую УЖАСТЬ:
Цитую Алена:
[quote name="УЖАСТЬМайборода же написала :"Стосунки у нас були ризни"! Зачем устраивать здесь разборки, когда люди с теплом в душе прощаются с выдающимся человеком? Вы правильно написали "ужасть", а нужно быть ЧЕЛОВЕКОМ!

Потому и пишу, чтобы на будующее... из-за своих личных карьерно-корыстных целей не крали у нормальных людей три-четрые года жизни....


НА ТЕ ВИ І УЖАСТЬ,ЩОБ ВСЕ ЖИТТЯ СЛУЖИТИ САТАНІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #34 УЖАСТЬ 14.01.2014 10:53
Цитую Алена:
Цитую УЖАСТЬ:
Цитую Любов Майборода:
Вражена. 9 січня сиділи поруч з Лукічем в палаці "Дружба народів". Раптом він звернувся до мене і чомусь надзвичайно тепло поцілував руку. Я була трохи збентежена - стосунки у нас були різні. Наче відчував... Світла тобі пам`ять, патріоте Черкащини, небайдужа і щира людина.Господи, прости нас і прийми його душу.

Прозрєлі? А пригадується як місцева "еліта", яка сьогодні роняє сльозу, вилізши на розвалений фонтан за облдержадмініст рацією притуцьовуючи навіженно волала - "Лук'янець, віході"

ДЛЯ "УЖАСТИ".
Майборода же написала :"Стосунки у нас були ризни"! Зачем устраивать здесь разборки, когда люди с теплом в душе прощаются с выдающимся человеком? Вы правильно написали "ужасть", а нужно быть ЧЕЛОВЕКОМ!

Потому и пишу, чтобы на будующее... из-за своих личных карьерно-корыстных целей не крали у нормальных людей три-четрые года жизни....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #33 Петро Микитинко 14.01.2014 10:48
А скiльки роздеребанили….
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #32 Ігор Фесун 14.01.2014 10:33
прощання в середу з 10 год. в облраді /за фонтаном/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #31 СпреведливиЙ 14.01.2014 01:12
Дозвольте, та напишу... слів нема... СУМ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #30 Гонта 14.01.2014 00:41
Шокований новиною. Був Лукічу політичним опонентом ще по Христинівці з 1990року. Але завжди ставились з повагою один до одного. Добрі справи залишаться в пам'яті і за них дяка земна. Що не так - Господь простить. Спочивай з миром.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #29 Оксана Ложка 14.01.2014 00:29
Цитую Петро Микитинко:
Член команди Кучми, колишнiй функцiонерокому нiст. Яка машина в нього ? Пiсля нього доньцi лишилися дуже великi статки. А пив лiтру за вечор тому не дотягнув.


Хто добре знає шановного Володимира Лукича, то проблема була більше в курінні (з посмішкою пишу), бо його ніхто не міг зупинити в цій звичці. Залишалося приймати його таким, як є. Це чи не єдина Людина, якій я дозволяла палити в своїй присутності. Щось у цьому є. Просто приймала цого як він є.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #28 Оксана Ложка 13.01.2014 23:47
Цитую Любов Майборода:
Вражена. 9 січня сиділи поруч з Лукічем в палаці "Дружба народів".

Щаслива Ви, пані Любове, що бачилися з ним. А я так скучила, а навіть попрощатися не зможу. Коли ж прощатимуться з Лукичем?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #27 Оксана Ложка 13.01.2014 23:45
Слів замало. Плачу, серце крається. Я пишаюся знати таку людину. Він для мене завжди буде живим. Найсправжніший зі справжніх. Щирий, неймовірно уважний, гарний господар, мудрий, розумний Чоловік. Я навіть не можу сказати, що співчуваю його рідним, бо я відчуваю біль разом з ними. е наше спільне гое і велика втрата. Сумую, як за рідним. Це буде важко пережити. Він інколи телефонував мені, щоб дізнатися як справи. Останнім часом я в Росії і дуже боляче думати, що. може, Володимир Лукич дзвонив мені, а я була поза зоною. І дуже хочеться виправдати його сподівання на майбутнє Черкащини і України. Приїхати додому і стати гідною зміною йому.Світла пам*ять Володимиру Лукичеві Лук*янцю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100