реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич продовжує знайомити черкасців з результатами опитування громадян за підсумками прожитого року. Цього понеділка Сергій Олегович розповів, як черкасці оцінюють якість медичного обслуговування у місті.

Так, згідно опитування, 28% черкасців вважають, що якість медичного обслуговування за минулий рік погіршилася. Натомість 10% вважають, що покращилася. 50% жителів міста вважають, що якість надання медичних послуг за минулий рік не змінилася.

– Мене не зовсім задовольняє оцінка ставлення лікарів до пацієнтів. Ми бачимо, що кожен третій громадянин незадоволений ставленням лікарів – 33%. Натомість 29% задоволені. Найвищий рівень незадоволення у жителів мікрорайонів Дахнівка, Соснівка, Луначарського, Південно-Західного району, району Сєдова і 700-річчя, – зазначив Сергій Одарич і висловив своє незадоволення з приводу результатів опитування: – Це є ненормальним. Тобто, якщо у нас з вами є фінансові проблеми з придбанням якогось обладнання, забезпечення лікарень ліками і таке інше – це зрозуміло. Але при цьому ставлення до пацієнтів повинно бути уважне і чуйне. Тут є великий фронт робіт. Тому дані доручення уважно вивчити роботу поліклінік, щоб зрозуміти причину незадоволення громадян. Можливо, це пов’язано зі ставленням в поліклініках, умовами в них.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Kotovsky 05.04.2011 10:02
Судячи зі списку мікрорайонів міста або Митниці не існує зовсім, або жителі цього мікрорайому "всім задоволені"... На увесь цей микрорайон із медичних закладів лише кілька аптек та "прибережна смуга" (сонячні ванни теж іноді відносять до лікувальних процедур). Також її (прибережну смугу) можна розглядати як постійне джерело "клієнтів" для медичних закладів всього міста (від "інфекційної" до травматології)...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 ПЕГАС 04.04.2011 20:18
Одарич овидно з Марса прилетів.. Не знає, що в любій поліклініці з тебе три шкури здеруть за аналізи? а так зване "медичне обладнання" нагадує повоєнну гуманітарну допомогу часів 2-ої світової війни. Мешканцям взагалі небезпечно заходити в медичні заклади - невідомо чи вилікують :eek: :eek: , а заразити можуть елементарно :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Україна 04.04.2011 18:41
Кількість невдоволених рівно пропорційна кількості тих кому стало гірше жити в нашій державі.ЩО ДО МЕДИКІВ ТО ВВАЖАЮ ЛЮДЯМ ТЯЖКО ВИЖИВАТИ НА ЖЕБРАЦЬКУ ЗАРОБІТНЮ ПЛАТНЮ,ТА ЩЕ Й ПРИ ЦЬОМУ МИЛО ПОСМІХАТИСЯ.Іде нашарування негативних емоцій між паціентами і працівниками медзакладів,цей настрій кожен приносить із собою ще з дому.Тотальне покращення життя вже сьогодні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Рятівник 04.04.2011 15:12
Хана і поліклінікам, якщо ці "негодяи" и сюда добрались
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100