реклама

реклама

Секретар міської ради Віктор Білоусов ухвалив рішення розпустити по домівках працівників, які прийшли зранку на роботу. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

Це зробили для того, щоб створити безпечні умови для людей, щоб уникнути вчорашніх погромів, які відбулися в облдержадміністрації та на території, що їй належить.

– Єдиний, хто залишився на роботі, – це керівництво та директори департаментів. Двері відчинені, щоб люди, яких скликали на народну раду, нічого не трощили. Учора перелякані працівники облдержадміністрації, працівники казначейства, які сидять там за копійки, вилазили через вікна, щоб піти додому, – говорить Олександр Романович.

Чи вийдуть працівники мерії на роботу в понеділок, залежатиме від ситуації в місті, зазначає пан Радуцький.


реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Черкащанка 24.01.2014 16:55
Они и так лентяи в горисполкоме ничего не делают а тут еще и Белоусов домой отпустил.Вот лентяям везет а зарплата им идет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Ле Бурже 24.01.2014 14:12
И правильно сделал что людей по домам вернул
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Лечащий врач 24.01.2014 12:30
С какого переляку они сами нагнетают обстановку! Это что за паника! И что за госслужащие! А если врачи из больниц разойдутся по домам!? Зачем нагнетать страх и деморализовать общество?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100