реклама

реклама

Ольгу Галушко, якій під час учорашнього штурму Будинку рад невідомі особи скинули з вікна 4-го поверху вазон із квітами, лікують цілком безкоштовно. Як передає кореспондент інформаційного агентства «Прочерк», про це під час зустрічі з журналістами повідомив голова обласної ради Валерій Черняк.


– Ми тримаємо це під контролем, і дитина лікується повністю безкоштовно, – наголосив Черняк.

Він зауважив, що він упевнений у тому, що ніхто із працівників апарату обласної ради не кидав нічого з вікон на голови протестувальників. Присутній на зустрічі перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Івашкевич додав, що немає ніяких підстав звинувачувати у викидуванні речей із вікон і працівників органів державної влади.

– Хто скидав, мені невідомо, – зауважив Івашкевич.

Він повідомив, що за її життя й досі борються лікарі.

Також, за словами першого заступника губернатора, після вчорашнього штурму до Третьої черкаської міської лікарні госпіталізовано трьох працівників міліції.

Про стан Ольги турбується і колишній міський голова Черкас Сергій Одарич.

«Стан Ольги стабільний. У комі, лікарі вважають, що в такому стані ії потрібно підтримувати 5-7 днів. При позитивній динаміці суттєвого покращення слід очікувати через 2 тижні. Медикаменти є. Фінансова потреба на найближчі два тижні також закрита», – написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Сергій Олегович.

Натомість працівники міліції проводять перевірку та встановлюють обставини нанесення тілесних ушкоджень дівчині.

За цим фактом слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років, інформують у прес-службі обалсної міліції.


реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Helen 24.01.2014 14:44
Какая-то ..... сбрасывала из окна 4 этажа всякую всячину на голову молодым протестующим,ду маю,присутствую щие там менты точно знают кто это был.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Уксус 24.01.2014 14:35
Блін, і тут... як Троцькі! Хто ж там міг бути уночі? Міліції не було, штурмовиків не було. Хто, Івашкевич?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100