реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький заявив про свій намір вийти з партії «Батьківщина».

Тепер він хоче створити громадське об’єднання, яке буде місцевим осередком самооборони. Про це Микола Іванович повідомив черкащанам під час мітингу, що триває на Соборній площі, інформує кореспондент «Прочерку».

– Майдан самоорганізувався і діє, відстоюючи інтереси народу, незалежно від влади і опозиції, тому я й написав заяву про вихід, – зазначив Булатецький.

Таке рішення він ухвалив, перебуваючи в Києві на вулиці Грушевського і побачивши, що на сьогодні «партії неефективні».

За словами Булатецького, вже скоро черкащани зможуть записуватися до осередку самооборони у фойє міськвиконкому.


реклама

Коментарі  

 
0 #18 яйценюк 26.01.2014 00:10
Давно вже треба виходити з цієї БЮТьківщини!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 Чорнобай 25.01.2014 12:39
Всі опозіционери рвуться в гетьмани. Читай до Годівниці і грошей. Булатецький - не виняток з правил. Партія імені себе, коханого - це верхівка бажань! А партейку потім можна вигідно продати тому, хто більше заплатить. Непоганий бізнес, Коля!))). Тільки здалася вже твоя кулька на морозі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #16 Дід Трохим 25.01.2014 09:16
Шо Іванович, нічого хлопці не пообіцяли? Ну а те, що до осередку самооборони можна записатися у фойє МВК, свідчить тіко про те, шо Булатецький все далі ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 Правда 25.01.2014 00:27
Ось Вам шановні друзі Миколи Булатецького. Дадамо туди Табалових, з якими він має контакти , Полякова Максима, що був у Булатецького правою рукою під час довиборів 2013 року. Ще Одарич С.О. та Білоусов В.Ф. яких він весь час обнімає та вихваляє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 Правда 25.01.2014 00:27
На виборах до міської ради в 2006 році від "Блоку Миколки Булатецького" потрапили БЛОК БУЛАТЕЦЬКОГО
Матвєєв Арій Олексійович –спонсор блоку від Петра Порошенка, який потім перейшов у партію регіонів та балотувався вже на наступних виборах сам е від ПР
Щербінін Михайло Іванович – основний спонсор блоку, який потім перейшов у партію регіонів та балотувався вже на наступних виборах сам е від ПР
Булатецький Максим Миколайович – син Миколи Булатецького, який то слухає тата то не слухає коли пахне грошима, входив до групи «Справедливість » та активно підтримував діяльність тодішнього міського голови Одарича С.О. ( що разом з Михайлом Бродським на той час кругом паплюжив Юлю Тимошенко) не зважаючи на це до цього часу є керівником міської партійної організації «Юатьківщина» та керівником фракції в міській раді.
Зєнков Сергій Вікторович – отримав посаду Начальник управління власністю міста Черкаського міськвиконкому , слуга Одарича, та в подальшому ПР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 Правда 25.01.2014 00:26
Думаю, що це дуже добре. Так як Микола Булатецький давно здав і партію і Юлю. У нього вже був колись свій блок імені « Колі Булатецького» - знаєте, що з того вийшло? Нагадаю, що саме. ( це для тих хто не охочий ритися в архівах інтернету).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #12 Tonya Kos 24.01.2014 23:42
"За словами Булатецького, вже скоро черкащани зможуть записуватися до осередку самооборони у фойє міськвиконкому."
Майно Облради та Міськради- ЦЕ КОЛЕКТИВНЕ МАЙНО ВСІХ ЧЕРКАЩАН.Потрощили в Облраді тепер далі.......В Черкасах треба лідер, а не бігунець.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #11 Наталя 24.01.2014 21:42
Не вірю цій людині. Знову пнеться-преться... для чого??? щоб очолити і розвалити. Немає ця людина ні харизми ні здорового глузду!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 yazon din alt 24.01.2014 19:50
Цитую а:
де ви були коли вчора ОДА брали? без керівництва ідея перетворилась на банальну хуліганщину, мародерство і затримання невинних людей.

Вопрос - правомерный. Его послали, и он пошёл - вместо того, чтобы, как Луценко, стать между милицией и разъярённой толпой. Но - по крайне мере, пытался. И по райней мере, смягчил противостояние, не позволил разразиться полноценной бойне.
А ГДЕ были гоп-позиционные вождики? ПОЧЕМУ на митинге, на который .ОНИ звали черкащан, и в помине не было системыф безопасности, охраны периметра? Почему не был учтён опыт противостояния на Грушевского и не были подготовлены запасы сухой одежды, плащи из п/э плёнки, аптечки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #9 Черкащанин 24.01.2014 19:21
Остаточно переконався, що такий лідер від Черкащан у ВР непотрібен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100