реклама

реклама

Сьогодні керуючий справами Черкаського міськвиконкому Валерій Герасименко написав заяву на звільнення. Про це «Прочерку» стало відомо з власних джерел.


Цю інформацію нашому виданню підтвердив у коментарі і сам Валерій Якович.

– Так, сьогодні я написав заяву. Це непросте рішення. У кожного є свої життєві принципи, які є важливішими якоїсь займаної посади. Про деталі говорити зараз – не на часі. Не хочу. Можливо, пізніше, але не зараз, – із сумом у голосі сказав Валерій Гераменко.

Етап життя, протягом якого обіймав посаду керуючого справами Черкаського виконкому, Валерій Якович вважає цікавим.

– Робота цікава, багато кваліфікованих людей працює на невеликих посадах, з якими дуже приємно і спілкуватись, і працювати. Критична інформація, яка надходить, не повинна стосуватися спеціалістів, головних спеціалістів, які тут працюють, тому що вони дуже фахові. Я говорю саме про представників тієї ланки, які працюють на нижчих посадах, – уточнив пан Герасименко.

Заява із формулюванням «за згодою сторін» вже подана на розгляд у в.о. міського голови Віктору Білоусову. Чи підписав документ Віктор Федорович, Валерій Якович не знає.

– Рішення мають ухвалювати депутати на сесії, – пояснює процедуру звільнення чиновник.

Чим займатиметься далі Валерій Якович, поки не знає.

– Життя покаже, – зітхає Валерій Герасименко.

Нагадаємо, Валерія Герасименка призначили керувати справами міськвиконкому 29 квітня 2013 року. Того дня депутати ухвалили новий склад виконкому.

Валерій Якович – колишній правоохоронець. Був начальником відділу по боротьбі з економічною злочинністю управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області. Призначення керуючим справами було його першим входженням в політику.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 море 08.02.2014 21:33
Даже коректна Справедлива та шанована людина,таких дуже мало
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Черкаси 31.01.2014 13:48
Те, що у нашій країні ще залишаються люди, які керуються власною гідністю та порядністю у власних вчинках, а не будь-що тримаються за "крісло", у якій би організації воно не знаходилось, вже вселяє якусю долю оптимізму...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 ТТ 31.01.2014 10:07
Люба порядна людина (маю на увазі від заввіділом і вище) не повинна ппрацювати на цю владу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Паша К 30.01.2014 15:29
... пішов....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Правда 30.01.2014 14:53
У кожного є свої життєві принципи, які є важливішими якоїсь займаної посади. :lol: Ще скажіть, що на Майдан підете? А може назад на Азот візьмуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 стабилизец 30.01.2014 14:43
Управделами - обычная бумажная должность, не имеющая никакого отношения к "политике". По-видимому, в МВК уже все уборщицы и сантехники политические деятели с партбилетами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Адекватно 30.01.2014 14:35
На єдиному поки що засіданні Топонімічної комісії зарекомендував себе конструктивним головуючим. За інші діяння не в курсі.

Якщо не згоден із діями влади - шана цій людині!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100