реклама

реклама

Новий керуючий справами виконавчого комітету Черкаської міськради Валерій Герасименко – колишній правоохоронець – екс-начальник відділу по боротьбі з економічною злочинністю управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області. У політиці він – новачок, тож ще небагатослівний.

На сьогоднішній вранішній нараді в мерії в. о. міського голови Віктор Білоусов нічого про нього сказати не зміг, тож той представив себе сам.


– 1967 року народження. За фахом юрист. Працював у системі МВС 25 років. На цей час на пенсії, – сказав Валерій Якович.

Пізніше в коментарі «Прочерку» Валерій Герасименко зазначив, що призначений на посаду за «квотою черкащан».

– Першого дня планую ознайомитися з усіма службовими обов’язками і почати ефективно працювати. У МВС я займався напрямком протидії економічній злочинності. У політику входжу вперше. Я безпартійний, – зазначив Валерій Якович.

Оскільки до обов’язків керуючого справами входить і курування прес-служби міської ради, то Валерій Герасименко обіцяє організувати і цей напрямок роботи.

Нагадаємо, що з усуненням депутатською більшістю з посади міського голови Сергія Одарича перестала ефективно працювати і прес-служба міськради.

Нагадаємо, що учора на сесії міськради відбулася відставка секретаря-регіонала Віктора Горкуна. Замість нього депутатська більшість обрала секретарем комуніста Віктора Білоусова і затвердила новий виконком, до складу якого, зокрема, увійшов і Павло Карась.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100