Черкаська опозиція через ЗМІ звернулася до міського голови Черкас Сергія Одарича з проханням роз’яснити, хто дозволив встановити просто біля пам’ятника Тарасу Шевченку, що біля драмтеатру, кіоск «Колобок».

kolk2

– Це така вже наруга… Чи це нерозуміння?... Чи це покликано знівелювати постать Шевченка? – висловилася сьогодні на прес-конференції екс-начальник Головного управління освіти та науки Черкаської ОДА, голова обласної «Просвіти» Олена Фещенко. – Хай би нам у ЗМІ міський голова дав роз’яснення, з якою метою там той кіоск поставлений…

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Oselok 11.04.2011 16:43
Та ні.На гроші від колобка купили турникети в мерію,щоби ошуканих черкасців пускали туди лише з доволєнія Самого :zzz І то не всіх.Нічого там сновигати всяким!!!!! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Топонім 11.04.2011 16:35
Колобок? Дуже щось нагадує цей персонаж з його "я от бабушкі ушол, я от дєдушкі ушол". Мабуть, когось із політики, хто спочатку боровся проти Януковича, а потім його полюбив: був то рухівцем, то яблучником, то бютівцем, то вільним, а тепер ось - підневільним. До речі, колобок на яблуко схожий, а ще - на лисину якогось відомого київського політика, чи не правда? Цей кіоск - просто ще один "пам"ятник" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Ursus 11.04.2011 16:18
А площа навколо Шевченка давно перетворилася на хлів - з дешевою брезентиною квіткового базару, кабаком імені П.Чернявського, котлованом довгобуду за драмтеатром і вищезгаданим "Колобком". Кому в Черкасах не подобається - їдьте в Мошни, там чистіше! Та й дороги кращі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 да так просто 11.04.2011 16:01
От пішла б до цього Одарича і спитала б! Ох уж ці піарники! На рівному місці розвелось їх стільки, що просто ховайся.
А "Колобок" можна перенести до міськвиконкому і поставити на першому поверсі біля лотків з ковбасою :lol: Там йому буде чудове місце. Я вже й гасло придумав: "Промерські колобки харчуються лише в ларьочку Колобок"
без рими, але і так зійде :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 слава 11.04.2011 15:48
з метою продати якомога більше млинців,та набити гаманець,пані Фещенко,влада й ставить такі колобки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100