реклама

реклама

Народний депутат України від Партії регіонів Антон Яценко заявляє, що готовий до безкомпромісного кроку – піти на перевибори і вдруге їх виграти в депутата Уманської міської ради Максима Полякова в обмін на те, що Максим Анатолійович «поверне вкрадені 13% акцій колективу заводу «Уманьхліб». Текст звернення такого змісту оприлюднила прес-служба народного депутата.

Цю заяву Антон Яценко зробив у відповідь на заклик Максима Полякова достроково припинити депутатські повноваження.

«Знаючи жагу до влади Максима Анатолійовича Полякова, навіть і за таких умов це не дасть можливості повернути акції працівникам заводу», – переконаний регіонал.

Нагадаємо, що громадські організації та колектив товариства «Уманьхліб» пов’язують начебто незаконне заволодіння 13% акцій підприємства із членом політради «ВО «Батьківщина» Максимом Поляковим. Через це бюро обласної організації партії клопочеться перед керівництвом про виключення Максима Анатолійовича з членів ВО «Батьківщина».

У відповідь на це Уманський міськвідділ міліції розпочав кримінальне провадження за ч.3 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство) за фактом заволодіння акціями ЗАТ ТК «Уманьхліб». Сам Максим Поляков звернувся до прокуратури, щоб перевірити законність своїх дій щодо заволодіння 13% акцій ЗАТ «ТК «Уманьхліб», та  до народних депутатів від Черкащини з проханням «допомогти зупинити агресивного яструба регіоналів Антона Яценка».

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Нестор Іванович 18.02.2014 00:16
Ти ба, чистоплюй обізвався - складай депутатські повноваження без всяких умов, покайся поки не пізно і дивися може менеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Сичов 14.02.2014 15:05
Яценко- БР...ХУН, який за введення НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ в країні!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 фотокор 13.02.2014 23:33
бугагага ) Цікаво а що зробить Яценко якщо Поляков виграє всі суди і докаже, що не крав? )))
:D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Андрій 13.02.2014 17:23
Молодець! Оце позиція. А полякову заздрю. Як йому вдалося такий подарунок отримати. мабуть має якісь особливі заслуги :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 патріот 13.02.2014 13:39
не знаю про Полякова, але хто б говорив, скільки це чудо вк...ло,в....ло, а скількох поставило на коліна, щоб працювали по його схемах і заробляли йому гроші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100