реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради від «Батьківщини» Святослав Вовкодав повідомив про зустріч з активістами блок-постів, які встановлені вздовж дороги від Черкас до Києва. За словами депутата, який приїхав на блок-пост перед черкаською дамбою вночі, після жорстокого нападу «беркутівців», активісти показували йому гільзи від патронів, якими стріляли в людей. Все це Святослав Вовкодав описав у «Фейсбуці».

«На початку третьої ночі поверталися із столиці. На в’їзді з дамби в Черкаси, здалеку побачили незрозумілі вогні. При під’їзді ближче, зустріли нас десятка два молодих людей, що охороняли дві палаючих барикади з автомобільних шин. Як виявилося з розповіді хлопців на в’їзді в Черкаси відбувся справжній бій народних дружинників з карателями –«беркутівцями», хлопці показали мені більше 20 віднайдених гільз від АК-74 набоїв калібру 5.45 мм та гільз від помпових рушниць12 калібру. Поблизу барикад скрізь валялося розсипане розбите скло та обірваний пластик з автомобілів. На запитання до молодих людей - хто їх організував та хто старший, відповіли, що всі зібралися самі з метою недопустити в’їзду, виїзду «тітушок» в наше місто та до столиці. Як заявили хлопці, до них має прибути підкріплення, вони стоятимуть незмінно до ранку, щоб надійно забезпечити контроль», – переповідає депутат.


«На всьому маршруті з Києва ми зустрічали з десяток серйозних блокпостів та барикад молодих людей із самооборони. На під’їзді до Золотоніського КПП на великому блокпосту самооборони видно було, що відбувалося затримання «тітушок», в напрямку Черкас стояло на обочині два розбитих мікроавтобуса, долі «тітушок» не знаю», – інформує Святослав Вовкодав.

«Проїзд до Києва і в зворотному напрямку вільний, безпека практично на весь маршрут забезпечується самообороною, першу міліцейську машину помітили тільки на першому Золотоніському колі, що мирно стояла без даішників.

Побувавши на Майдані та побачивши той злет патріотичного духу нашої молоді,незважаючи на жахливі людські жертви, я переконаний, Україна безсумнівно стане НОВОЮ ДЕРЖАВОЮ, Україна вже проснулася від Заходу до Сходу від Півночі до Півдня. На Майдані немає значення якою мовою ти розмовляєш, головне що ти робиш для України.

Молодь однозначно вже знає та бачить, яким курсом має рухатися наша держава, комуністам та регіоналам в ній місця не має і бути не може.

Слава Україні. Героям Слава, це гасло - вітання стійко увійшло у звичайну мову практично всіх молодих людей, що ми зустрічали, було таким собі паролем - перепусткою на всіх блокпостах нашого маршруту. Я щиро пишаюсь нашою нацією, за нами перемога. СЛАВА УКРАЇНІ!!!» – емоційно завершив Святослав Вовкодав.

реклама

Коментарі  

 
-15 #2 Спостерігач 21.02.2014 21:13
Так ти ж, ...., не проголосував за відставку Білоусова
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #1 депутат 21.02.2014 20:47
Вовкодав - а торік ти комуніста називав пілконтрольною людиною і за посаду тобі в МВК голосував спільно з ПР при призначенні його секретарем Тепер при зміні влади говориш, що "комуністам та регіоналам в ній місця не має і бути не може".
Ти пристосуванець абсолютно безпринципна людина як і більшість в БЮТ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100