реклама

реклама

Член фракції Партії регіонів в Черкаській обласній раді, регіонала Наталія Горбенко планує виходити з партії. Про це вона повідомила в коментарі «Прочерку».

– Чесно скажу, що дуже велике розчарування в тому, що відбулося в Україні. Я згадую, коли розпалася комуністична партія, то це хоч було без крові. Тоді в нормальних людей теж було розчарування… Нині все набагато трагічніше. І в мене, як в нормальної людини, є розчарування, – запевнила Наталія Горбенко.

А раніше Наталія Арсентіївна вірила, що цей рік ще більше зміцнить позиції Віктора Януковича

А раніше Наталія Арсентіївна вірила, що цей рік ще більше зміцнить позиції Віктора Януковича


На пряме запитання вона повідомила, що з Партії регіонів таки виходитиме. Детальніше все пообіцяла сказати на завтрашній сесії обласної ради.

Нагадаємо, що вже заявив про вихід з фракції Партії регіонів в Черкаській обласній раді депутат Юрій Бієвець, який будучи священнослужителем, у партії не був.

Про вихід з партії і фракції заявив також депутат Володимир Ходак.

реклама

Коментарі  

 
+2 #21 думка 25.02.2014 10:20
ЕТО ,ЖИВОТНОЄ,КОЛИ ОПОЗИЦІОНЕРКА З ТРИБУНИ ВИМАГА ПРИПИНИТИ НАСИЛЯ НА МАЙДАНІ І В МІСТІ,ОРГАНІЗУВ АЛА "ЗАТОПТУВАННЯ,ЯК ГНИДА_СТУКАЧКА, З ПЕРШОЇ ПАРТИ,ПРИЧОМУ ТО ЇЇ ДУЖЕ ВЕСЕЛИЛО.ДЕ ЇЇ ЗАРАЗ МОЖНО ПОБАЧИТИ,БАГАТО ПИТАНЬ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #20 думка 25.02.2014 10:14
спитайте цю нормальну,яка це норма спрацювала,коли вона підписувала зверненя Тулуба до гр Януковича,про знищення Майдана...У нас певно різні погляди на нормальність.Сидіть риги ,та не тявкайте,осуджу вать партію та Яника,треба було,максимум другого грудня,тепер пізно,ви всі спільники,вина на вас усіх.Чекайте суд,кожен відповість по мірі вини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #19 сука 24.02.2014 23:30
с..... редкая
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #18 Оксана Мацюцька 24.02.2014 17:38
Її емоційне піднесення пояснювалось тим, що саме ЇЙ, Н.Горбенко, довірили зачитати звернення: президент-диктатор робить все правильно - і катує, і розстрілює, і вбиває. В ейфорії Горбенко навіть не помітила, що деякі хитріші колеги по партії сиділи, опустивши очі. Перечікували.
Н.Горбенко показала себе найвідданішою слугою режиму, тому гнати її у шию, щоб аж закуріло за нею, а не брати у неї коментарі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #17 Оксана Мацюцька 24.02.2014 17:27
Давайте говорити всю правду про таких "нормальних людей" як Н.Горбенко просто їм в очі, тому що наше псевдоінтеліген тне мовчання створює у них ілюзію, що ніхто нічого про них не знає і не розуміє: якщо не говорять - то нічого і не було. Почнемо з останнього її виступу на сесії облради. Відкрийте відео і полюбуйтесь, як ця жінка легкої політичної поведінки у нервовому збудженні тупотіла ніжками, щоб не було чути її опонентів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #16 Сергей 24.02.2014 16:39
Комуністи нехай доживають,а регіналів на палю !! щоб не розчаровувались
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #15 Майдан 24.02.2014 13:51
ПОЛІТИЧНА ФОЙДА!!!
ГЕТЬ З КЕРІВНОЇ ПОСАДИ ЗА ФАЛЬШУВАННЯ ВИБОРІВ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Гонта1 24.02.2014 13:48
Головна суперечність демократії — суперечність між ідеєю демократії як повновладдям народу і неможливістю її практичного здійснення. Британський філософ Карл Поппер вважав демократію не тільки неможливою, але й недоцільною. Демократія у прямому її розумінні неможлива навіть суто технічно, бо немає таких механізмів, які б забезпечували пряме народоправство з будь-якого питання на всіх рівнях. Недоцільна, оскільки абсолютна більшість народу некомпетентна у вирішенні конкретних справ управління державою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #13 Нестор Іванович 24.02.2014 12:45
Такі "принципові" під крилом хероя, а сьогодня вся принциповість зникла разом з катюгою, немає поваги до вбивць свого народу!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 Васо 24.02.2014 12:14
Цитую федор принципиальный:
Награбленное за время пребывания в ПР,вернуть черкащанам.

Иди, возвращай. Когда отчитаешься о проделанной работе? Сразу отвечу - никогда, ибо ты, клоун, способен только тайно гадить на всех спрятавшись за ником. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100