реклама

реклама

Напередодні позачергової сесії Черкаської обласної ради депутат міськради Микола Булатецький звернувся публічно до колег, зазначивши, що робить це за підтримки Комітету спротиву диктатурі.

«Тулуб (голова Черкаської ОДА – ред.) скоїв страшні злочини проти народу України в цілому, і з особливим цинізмом проти черкащини. Частина із вас покривала його злочини, а то й брала участь. Особлива ганьба – співпраця з Тулубом депутатів від опозиції А. Бондаренка, М. Мушієка та декого інших. Я переконаний, Тулуб, Івакін, Береза, Бондаренко, Воротнік, Брожик, Парамонов ... повинні відбувати покарання в місцях позбавлення волі», – заявив Микола Булатецький у соцмережі Фейсбук.

«За підтримки бандитів, покидьків в погонах та подонків від опозиції, Тулубу вдалося втекти від покарання та вивезти значні кошти, цінності, награбовані на Черкащині. З метою відновлення справедливості та покарання винних, тимчасово працюю в Києві. Обіцяю, злочинці будуть покарані», – запевнив Микола Булатецький.

Принагідно він запропонував підтримати на завтрашній сесії облради на посаду голови облради такі кандидатури: «за професійні та моральнв якості підтримуємо кандидатури Валентини Коваленко, Валентина Хижняка. За ділові якості можна й Наталію Старікову».

реклама

Коментарі  

 
0 #17 Нестор Іванович 27.02.2014 10:13
Цитую Гонта - 2:
Цитую Горгона:
Що тямить учителька філолог Валя Коваленко у самоврядуванні, економіці, пане Булатецький? Вони з Даценком мастаки вірші витіювати писати, а керувати-зась

Валентина Коваленко - це порядна людина! А Гресь дуже тямить в дерибані з Толіком Бондаренком, коли їм не сподобались дрібні купюри, які вони здерли за будівництво заправки на трасі Київ - Одеса в Черкаській області. Вони роздавали, коли Гресь був головою облради підконтрольним депутатам по 300 - 500 баксів, щоб підтримали потрібне рішення! С пляжа!


Знаю Коваленко, як виключно порядну людину, однак не можу зрозуміти, що вона робить у компанії Мушієків і Бондаренків, може закінчити так, як колись порядна людина лікар Черняк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #16 Алена 25.02.2014 18:33
Не нужно Булатецкому делать такие громкие заявления и давать обещания по тем вопросам, по которым у него абсолютно нет полномочий! Нужно было "пасти" Тулуба и не дать ему сбежать. А что сейчас кулаками размахивать и делать из себя борца за справедливость! Не найдёт и не достанет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #15 Makar 25.02.2014 10:02
Знову Булатецький ГОНИТ ПУРГУ.Нехай вирішують нові люди,нехай приходить незаплямована молодь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #14 василь 25.02.2014 09:41
Те що Бондаренко ніякий не опозиціонер то в Черкасах знають. Це ФАКТ. І як він працював з Тулубом теж факти вже є...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #13 Дід Трохим 25.02.2014 09:34
Хочете шоб Тулуба усі полюбили? Дайте мікрофон Булатецькому! (БУЛАТЕЦЬКИЙ, ЧЕКАЙ НОВИХ ВИБОРІВ І ГОЛОВНЕ - МОВЧИ! МОВЧИ ХРИСТА РАДИ, НЕ ДИСКРИДИТУЙ ВЕЛИЧ ТОГО ЩО ВІДБУЛОСЯ СВОЇМ БЕЗКОНТРОЛЬНИМ ПОТОКОМ СВІДОМОСТІ У ПЕРЕМІШКУ ЗІ СЛИНОЮ!!!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Віктор 25.02.2014 00:42
Чим вам Булатецький не вгодив - людина постійно на барикадах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 ??? 25.02.2014 00:20
Зря, ти так Колю...адже перед виборами саме Тулуб тебе піарив...безкоштовно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #10 шаман 24.02.2014 23:50
К... пора организовывать партию ПОМОЙНЫХ БАКОВ---во где лидер будет бесспорный!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #9 Хома 24.02.2014 23:20
Лучше оставьте Коваленко стихи писать. А то будет ещё один Ющенко. А Тулуб таки непуганый, потому что Черкассы уже давно не козацкий город.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #8 черкащанка 24.02.2014 22:20
та на вашому фоні, Миколо Івановичу, дехто виглядає набагато порядніше. Між вами хіба різниця - це менші статки. Та й то, не кожен з пересічних черкащан може лишити 50 тис грн у нічному клубі всього за один вечір.
Зараз той випадок, коли від слів треба переходити до діла
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100