реклама

реклама

Новий начальник УМВС України в Черкаській області Леонід Бойко сьогодні провів прес-конференцію для ЗМІ. Він запевнив, що за крісло не тримається і в разі потреби знайде роботу.

– Якщо скажуть піти, то піду. Бо я затребуваний міліціонер. І нащо мені той геморой? – каже Леонід Бойко.

Леонід Бойко зазначив, що хоч на вимогу громадськості і написав дві заяви на звільнення, проте насправді питання про його перебування на посаді вирішуватиме міністр, до якого він от-от хоче потрапити на прийом.

– Я ж людина військова. Я не можу по собі так просто щось вирішувати. Днями я дійсно написав заяву на звільнення, бо цього хотіла громадськість. Більше того, сьогодні до мене приходили ветерани МВС. Вони також вимагали написати заяву. Тож вже є дві мої заяви. Проте все вирішуватиме міністр, – зазначив Леонід Бойко.

Звинувачення на його адресу з боку деяких активістів Бойко вважає безпідставними. Каже також, що через постійні мітинги під черкаським управлінням МВС не може працювати.

Деталі - згодом на "Прочерку".



реклама

Коментарі  

 
-9 #6 громада міста 28.02.2014 11:16
Інші преденденти на крісло начальника УМВС мають ще більше недоліків ніж Бойко, останній може навести порядок у черкаській міліції. У предендентів крім амбіцій козирів не має. Вийшли бастувати ветерани яких Бойко виганяв з роботи за п...ку, за грабунок громадян та друзі, родичі претендентів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #5 Сергій Петров 28.02.2014 09:51
Кончайте базарить! Надоело! Пусть Бойко покажет что его слова не расходятся с делом, и через месяц другой все и всем будет ясно! Для людей важен результат! Сегодня над ним один министр Аваков. других нет. приказывать не трогать угодных той или этой власти некому. Вот и посмотрим кто есть кто!
Если для него что бывшие что нынешние будут одинаковы с позиции ЗАКОНА, все будет окей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Marta 27.02.2014 23:39
Цитую Правник:
Леонід Бойко толковий міліціонер, це дійсно так.

Ніхто і не спорить,на міліцейську зарплату причудово влаштувався,не тільки міліціант толковий ,ще певно економіст добрячий..Вміють же люди....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #3 Правник 27.02.2014 19:58
Леонід Бойко толковий міліціонер, це дійсно так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Люстрація 27.02.2014 18:45
Будинок Бойко свідчить, що він корупціонер. Тільки люстрація.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Marta 27.02.2014 18:42
Поки не пішов,може хоч якось реабілітується перед громадою,може винних в триденних репресіях,побит тю,та рострілу на дамбі накаже(слідство ,суд,тюрма...і інші прєлісті,суддів і прокурорів до компанії,які приймали участь в вакханалії),а може і сам з ними,там теж люди потрібні,тай компанія підбереться знайома..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100