реклама

реклама

Головний організатор заходів вшанування учасників Визвольної боротьби у Холодному Яру – керівник однойменного історичного клубу Роман Коваль – відреагував на репортаж «Прочерку» з місця подій.

Подаємо його пряму мову:

«Друже Назарію!

Ви зробили цікавий матеріал, але як же Ви хитромудро розставили акценти!

Прізвище Тягнибока Ви згадали більше разів як прізвище Василя Чучупака (Тягнибока 8 разів позитивно, Василя Чучупака – 5 разів, з них два негативно).

Прізвище Олега Островського, який у 20 разів більше зробив для організації цього заходу як Олег Тягнибок, Ви згадали лише 1 раз. Саме Островський – головний організатор отої «головної фішки», про яку Ви пишете.

А Богдана Легоняка, який безмежно багато зробив для цих заходів, Ви не згадали жодного разу.

Ви не згадали інших організацій, які долучилися як співорганізатори, зокрема «Вільне козацтво Холодного Яру» та НРУ.

Нарешті Ви не зазначили, що головний організатор всього цього Історичний клуб «Холодний Яр», членом якого, до слова, є Ваш батько.

Оце і є нова українська журналістика?

Я розчарований такою тенденційною подачею інформації.

З повагою

Роман КОВАЛЬ»

Від «Прочерку». Коротко: Тягнибок нам не платив. Легоняк на заходах не виступав: чи то сам не хотів, чи то слова не дали... Прес-релізами із детальним переліком співорганізаторів та їхніх заслуг журналістів ніхто не забезпечив. Про заходи Історичного клубу «Холодний Яр» «Прочерк» повідомляв неодноразово. Як доказ, дивіться нижче розділ «Інші матеріали по темі».

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Нетолерантний 21.04.2011 01:13
І тут варто поставити питання - чому Коваль взагалі має вказувати журналістам, що писати і як писати? Вони пишуть про те, що цікаво суспільству. Тягнибок цікавий - отже про нього пишуть, його виступ найенергійніший та найчіткіший - його висвітлюють. Ім'я Чучупаків використовують ті, хто хоче зрубати грошенят від нацдемівських спонсорів під подібні заходи, а не ті, хто приїздить вшанувати пам'ять героїчних попередників. Загалом складається враження - Роман Коваль ніби монополізує Холодний Яр, вирішує, хто має його відвідувати, під якими прапорами, коли відвідувати, зрештою, як про це мають писати журналісти. Я ось із побратимами збираюся відвідати Холодний Яр не лише 16-17 квітня. Мені у пана Коваля питати дозволу? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 кормчий 20.04.2011 21:34
Одарич на сторінках Проочерку хризується з власних піартехнологій) ))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ursus 20.04.2011 15:56
Навіщо виносити на люди "сміття з хати" - цю переписку?! :eek:
І що за заголовок - де ви бачили в листі "ревнування до Тягнибока"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Sirko 20.04.2011 15:45
Хай Коваль краще розкаже, як можна було до слова протовпиться, наскільки відомо, там слово давали лише тим, хто заплатив вступний внесок. І щиро шкода Чучупака, його пам`ять заформалізують так само, як зробили це з Шевченківськими датами, з козацтвом. Зрештою у простого народу всі ці шароварні дійства згодом оскому викликають. Так от цікаво дуже, це такий план? Виховати в нового покоління українців відразу до наших національних героїв і вбити цим нашу національну пам`ять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100