реклама

реклама

30 кленів, три десятки кущів калини і півсотні кущів форзиції висадили сьогодні на алеї Небесної Сотні в Черкасах біля підніжжя Пагорбу Слави. Ідея увіковічнити пам’ять про загиблих на Майдані героїв спала на думку молодіжному крилу батьківщинівців - активістам «Батьківщини Молодої». Про це інформує прес-служба партії.

 - Серед героїв Небесної Сотні багато молодих, талановитих і розумних хлопців. І, на жаль, їх кількість вже давно вийшла за рамки Небесної Сотні. На жаль, їх більше, - говорить Тетяна Артеменко, голова Черкаського обласного осередку ВМГО «Батьківщина Молода». - Тому й ми вирішили для кожного з героїв висадити дерево або кущ, щоб їхній дух продовжував жити й на Пагорбі Слави в нашому місті.
Фото Сергія Черкасова

Фото Сергія Черкасова

Долучилися до закладання алеї і «в’язні Тулуба» - хлопці, яких намагалися незаконно засудити за штурми, яких вони не чинили.

Фото Сергія Черкасова

Фото Сергія Черкасова


- Ми героїв Небесно Сотні ніколи не забудемо, - говорить один із політв’язнів режиму Януковича Олександр. - І владі забути не дозволимо. Бо тих політиків, які пройшли Майдан і досі продовжують Революцію гідності, ми добре знаємо в обличчя. Разом з ними ми стояли на Майдані, вони захищали нас у судах. І сьогодні саме з ними ми ось тут, на Пагорбі Слави, пліч-о-опліч працюємо. А до тих, хто зараз сидить у владних кабінетах або рветься до влади, нічого не зробивши для революції, в нас питання є. Шановні, де ви були, коли прості люди на Майдані гинули під кулями? У теплих кабінетах? Чи на курортах?

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Сова 06.04.2014 18:05
Батьківщина піариться на Небесній сотні. Вони і свою виборчу кампанію побудують на них. Гидко на це все дивитися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 Алексей 05.04.2014 18:03
Людей жалко. Одно г...но поменяли на другое г..но, вот вся и власть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100