реклама

реклама

Представник відділу програм у сфері економічного зростання Регіональної місії в Україні, Білорусі та Молдови Агентства США з міжнародного розвитку Чарльз Девіс зустрівся з секретарем Черкаської міської ради Віктором Білоусовим та директором департаменту організаційного забезпечення міськвиконкому Лілією Маліщук.

Темою розмови стало проведення виборів Президента 25 травня 2014 року, адже USAID  – незалежне агентство федерального уряду США, що відповідає за невійськову допомогу США іншим країнам, разом із місією ОБСЄ здійснює нагляд за належним ходом підготовки та проведення виборів Президента України.

– Вибори Президента України цього року – один із важливих історичних моментів, і тому вся світова спільнота зацікавлена в тому, щоб вони відбулися прозоро та демократично, – зазначив Чарльз Девіс.

Віктор Білоусов, в свою чергу, наголосив, що завдання органів місцевого самоврядування, згідно законодавства, – забезпечити матеріальне, організаційне та технічне оснащення виборчого процесу без втручання у нього, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Лейла 24.04.2014 16:15
Чого ця аМЕРИКА всюди лізе?Ми, що без неї не розберемось?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Безпартійна 24.04.2014 16:05
Білоусов - нормальний дядько
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 незнайка 24.04.2014 16:02
Зачем содержишь штат из 500 ручных безд..рей в МВК? ЖИЗНЬ ПОКАЗЫВАЕТ-Эти кого угодно в депутаты проведут сами на окладах депутатствуют дети братья сватья и кумовья
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100