реклама

реклама

Останні два місяці народний депутат із фракції Партії регіонів Володимир Олійник перебував у Росії. Про це він розповів у інтерв’ю «Главкому».

– Я цей час був у Росії: думав про себе, аналізував, визнавав окремі помилки і каявся, – заявив Олійник.

Відповідаючи на запитання, чи має він у Росії будинок, нардеп відповів негативно:

– Хай вас Бог милує. В мене немає ніяких активів за кордоном, там просто живуть рідні і близькі... Слава Богу, зараз все гаразд, але серце, може, й не болить, а душа точно.

Звичайно, журналісти «Главкому» запитали Олійника, за що саме він каявся протягом двох місяців перебування в Росії.

– Наприклад, за те, що говорив, коли треба було помовчати, мовчав, коли треба було сказати. І своєму керівництву, і собі, і людям. Я в цьому відношенні знаю свої гріхи, каюсь, але ніхто не може бути мені суддею, окрім Бога, як і я не можу бути суддею іншим, – відповів Олійник.

Він також зазначив, що «після всього, що відбулося, дав собі слово або говорити правду, або мовчати».

Як зазначали журналісти «Прочерку» ще в січні, така риторика властива Володимирові Олійнику вже багато років. Очевидно, цей момент підмітили не тільки ми.

– Мій духовний наставник запитав: «А плоди покаяння будуть?» Я сказав: «Будуть, отче, будуть, я не буду терпіти свавілля і інших буду зупиняти», – пообіцяв політик.

Олійник зазначив, що проти того, щоб критикувати колишніх президентів, але все-таки не втримався і зауважив, що «має що сказати Януковичу», коли його зустріне.

– Я беру відповідальність на себе, що свого часу не міг цього сказати, тому що і духу не хватало, і не було можливості, – додав Олійник. – Проте, якщо я скажу це сьогодні, люди назвуть мене кон’юнктурником, який підлаштовується під ситуацію.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, чи планує він вийти з Партії регіонів, Олійник відповів, що він зараз – «в роздумах», бо хоче зрозуміти, «чи це оновлена партія, чи вона зробила для себе висновки, бо ми не можемо будувати ту ж саму партію».

Олійник також зауважив, що весь час перебування в Росії не відключав свого телефону, «і всі «есемески» з погрозами зберіг». Хоча не зрозуміло, навіщо він це зробив, адже він вважає, що «людське серце зараз в якійсь мірі озлоблене, шукають крайнього», а отже він всіх пробачає, «бо таке зараз життя».

Цю саму парадоксальну манеру говорити у сусідніх реченнях протилежне Володимир Олійник зберігає і далі, стверджуючи, що ніхто не має право дорікати йому неправильною поведінкою.

– Не хочу проводити паралелі, – каже Олійник, і тут таки проводить паралель між собою і... Ісусом Христом. – Пам’ятаєте, як закликали розіпнути Ісуса Христа, і що – були праві? Віруючий знає, що, насамперед, треба подивитись, чи немає колоди в своєму оці. Всім нам Бог суддя, але не смертні.

Далі Олійник, відповідаючи на запитання про «закони 16 січня», каже, що насправді автором цих законів був Колесніченко, але одразу додає, що він, Олійник, його завізував. Називає ці норми властивими для Європи, але тут-таки твердить, що «було б повним ідіотизмом в нинішній ситуації розповідати про європейськість цих законів».

На його думку, газова угода була підписана всупереч законодавству, але не хотів би, «щоб будь-яка жінка, і Тимошенко в тому числі, перебувала в неволі»...

реклама

Коментарі  

 
+3 #32 гробарь 26.04.2014 19:47
Б..., взорвало мозг... Видать Путин покусал :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #31 пехто 26.04.2014 14:17
Цитую юстиция:
По-моему у него крыша съехала

Хочется спросить:"Зачем усы сбрил,ДУРИК? Давай, в Магадан!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #30 пехто 26.04.2014 13:54
Два місяці в Росії отримував інструкції ФСБ. Перетворив Черкаси в місто - АЗС,а коли нагадив в Україні - змився в країну-АЗС.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #29 Нестор Іванович 25.04.2014 09:02
...не втримався і зауважив, що «має що сказати Януковичу», коли його зустріне.

Мабуть готовий йому сказати, що і надалі цілуватиме пахана в дупу. От слизняк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #28 федор принципиальный 25.04.2014 08:00
Цитую дувш:
олійника в мери !!!!!!!

А лучше в каталажку или на лесоповал,жир потрусить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #27 федор принципиальный 25.04.2014 07:59
Какое наглое пожизни,каялся, где в россии,надо придумать,в сортире у себя каялся,таких иуд и россия не признает,ходит в депутатах,зарпл ату получает,о чем там в Верховной Раде думают,хотя деньги из нашего кармана,им по барабану.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #26 A 25.04.2014 01:09
Пане Олійник! Якщо Ви таким чесним зробилися і хочете покаятися - йдіть до прокуратури, пишіть явку з повинною за "конституційний" "підрахунок" голосів у Раді, а не на Ісуса кивайте. Тоді повірю в те, що каєтеся. Бо інакше - то не каяття, а так, чергове окозамилювання. Як там у Біблії - "Богу - богове, цісарю - цісареве".Цитую Черкассы:
Чемодан-вокзал-Ростов! Все, Владимир Николаевич, на этот раз все.

Ну, я думаю, краще "сухарі-суд-в’язниця".Цитую контроль:
При всьому -Олійник легітимний депутат та й непоганий юрист.

Ну, те, що його не позбавили мандата офіційно, ще не означає, що він легітимний. А щодо "непоганого юриста" - я вважаю, що людина, яка з особливим цинізмом порушує Конституцію і хизується цим перед телекамерами, не може називатися юристом, не має на це морального права. Ганьба такому юристу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #25 87 24.04.2014 22:47
все равно это сильное решение. Лучше покаяться и вернуться в Украину, чем считать себя невиновным, сидеть в Ростове и призывать сюда войска. Хотя лучше ему на какое-то время уйти из политики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #24 юстиция 24.04.2014 22:39
По-моему у него крыша съехала
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #23 Василь Іванович 24.04.2014 21:19
Олійник в черговий раз підтвердив, що він - зрадник, брехло та клоун. Він, що, не зрозумів, що цирк імені Януковича від"їхав до Росії і там гастролює у повному складі? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100