Міська організація Соціалістичної партії України визначилася зі своїми кандидатами до Черкаської міської ради. Про це «Прочерку» повідомив перший секретар обкому СПУ Олексій Малиновський.

– Першим у нашому виборчому списку йде голова обласної організації ветеранів Володимир Веретільник, – розповів Олексій Петрович. – Ми вважаємо, що наше місто – це місто в основному людей похилого віку. Такий електорат повинен піти за нашим лідером. Друге місце – у мене. Кажуть, що моя постать залишається в Черкасах знаковою. Третій – людина середнього віку, перший секретар Придніпровського райкому партії Олександр Радченко. Четвертий – доцент Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Володимир Вареник, дуже давній член нашої партії. П’ята – молода соціалістка, керівник молодіжної організації «Спілка молодих соціалістів» Анна Москвіч.

За словами Олексія Малиновського, соціалісти при складанні списку намагалися дотримуватися не принципу партійності, а принципу державності.

Також соціалісти висунули трьох кандидатів у мажоритарних округах.

Що ж до підтримки того чи іншого кандидата у міські голови, соціалісти поки що тільки визначаються.

– Подивимося всіх висуванців і зробимо висновок, – зауважив Малиновський. – Єдине що можу сказати – Одарича точно підтримувати не будемо. Досить, двічі його підтримували, і двічі він не виконав своїх зобов’язань. До нашої думки зовсім не прислухався.

На президентську посаду соціалісти України підтримують кандидата Ольгу Богомолець.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Anchlus 29.04.2014 17:08
Фанера лежить біля штабу партії.Приміряйте-підходить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 слушатель радио шансон 29.04.2014 16:27
А переназвать ЧЕРКАССЫ не городом людей похилого вику а как нибудь креативнее например городом активных свидомых м..разматиков? СЛАБО?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Дирекция парков 29.04.2014 16:07
А У..радуцкого...забыли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100