Народний депутат України Леонід Даценко стверджує, що «десь у коридорах Кабінету Міністрів «загубились» документи щодо призначення головного свободівця області заступником голови Черкаської ОДА Юрія Ботнара».


«Чомусь це призначення заблоковане, хоч решту заступників уже призначили, а документи подавались практично одночасно. Дивно, чи не так? Хоча якщо подивитись на те, з яким «скрипом» ідуть призначення голів райдержадміністрації в області, то нічого дивного немає», – пише на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Леонід Миколайович. – «Вимальовується цілком логічна і дуже неприємна картина: комусь у Кабміні дуже не хочеться, щоб люди, підтримані громадою, зайшли у владу. Або хтось чекає хабарів за ці призначення».

За його словами, «у Шполі активні люди навіть поставили на майдані скриньку: «На хабар за призначення нашого народного голови райдержадміністрації».

«До речі, група народних депутатів, в тому числі і я, підписали звернення щодо відставки міністра Кабінету Міністрів Остапа Семирака, оскільки за процес призначень відповідає він, а процес цей іде не просто незадовільно, він саботуєся. Що ж до Ботнара, то його молодість і «неосвіченість» у владних справах, напевне, стало основним каменем спотиканням. А ще його рішучість і безкомпромісність. У перекладі з чиновницькоі мови це означає, що він хабарів не братиме, тих, хто братиме, боляче битиме по руках, і стоятиме стіною за українську, черкаську справу», – переконаний пан Даценко.

Далі нардеп пише, що «формальною причиною стало те, що, ви будете сміятись, у нього є незакрите кримінальне провадження з часів Майдану».

«За погром ОДА, організований тітушками, де Ботнара навіть не було. Згадайте, як Ботнара тоді викрала міліція і тягала по райвідділах, ховаючи від людей. І тепер вже нова влада вважає, що попри реабілітацію усіх майданівців, Ботнар залишається «злочинцем». Воно і зрозуміло, бо тітушки і тулубівці вже плекають надію повернутись у високі кабінети, то навіщо їм там «злий» свободівець?» – пише Даценко.

реклама

Коментарі  

 
+6 #13 МОССАД 10.05.2014 19:47
Ржунимагу! :D Ботнар,зам губера? Ничего не имею против национализма,но извините он откровенный антис....т и н....ст! Ради интереса ознакомьтесь с его страничкой ВК, наш герой чуть ли не через одно фото кидает "зиги" и выписывает тексты с оскорблениями в адрес других наций. К тому же насколько мне известно, гр.Ботнар не имеет достаточных квалификационны х навыков для того чтобы занимать столь высокий пост,максимум какое-нибудь управление культуры при РДА. Мы все таки аграрная область, я думаю что достойных кандидатов среди спецов-аграриев более чем имеется. Слава Украине!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 ПАТРІОТ УКРАЇНИ 10.05.2014 18:17
Цитую О.ЧУПРИНА:
Біда не в самому Юркові Ботнару,він ще малий і нічого не розуміє в справжній політиці.Потрібно гнати подалі тих дорослих дядьків,які рекомендують його кандидатуру на важливу керівну посаду.

100% "кукловоди" пхають дитину на таку посаду, щоб маніпулювати його діями, а потім, вразі чого, списати на його молодість. Думаю він йде не для того щоб розвивати агропромисловий комплекс, а навпаки, щоб гадити з середини, діям влади...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #11 О.ЧУПРИНА 09.05.2014 08:57
Біда не в самому Юркові Ботнару,він ще малий і нічого не розуміє в справжній політиці.Потрібно гнати подалі тих дорослих дядьків,які рекомендують його кандидатуру на важливу керівну посаду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 Loki 08.05.2014 18:28
Да на какую бы должность его не назначили, последняя может только обречённо и сказать: "Узнаю! Узнаю брата Каина! Как вырос! Когда ты приехал из Майдана?"© ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+52 #9 Олекса Довбуш 08.05.2014 17:28
Слава Богу, що вони там "загубились". Кому цей прохфессіонал потрібен в області??? Він пшеницю від ячменю відрізняє??? Не смішіть моїх курей...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+54 #8 нейм 08.05.2014 16:28
А Ботнар, це "людина підтримана громадскістю"??? Цікаво якою?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-59 #7 Факт 08.05.2014 15:48
Дорогу молодым, а то старперы могут только разводить корупциюи чинопочитание.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+69 #6 Богун 08.05.2014 15:16
Зі скрипом ви пан Даценко продавлюєте Ботнара, який на жаль не має взагалі ніяких професійних здібностей, досвіду і культури справжнього керівника щоб отримати такий значний для аграрної Черкащини пост в ОДА! Тому мабуть все ж таки є розумні люди у Кабінеті Міністрів щоб не допускати до влади таких не професійних постатей як Ботнар, крикуна з багатьма фобіями неповноцінної людини і слава Богу, слава Україні. А ви краще б займалися законотворчи процесом, бо прийдеться вам зі скрипом вилітати з Верховної ради, а Ботнару й надалі горлопати наи різних задвірках! Що ви зробили за цей час? Нічого і народ боляче бачить та поки переносить все що "робиться" в державі керіниками вашої політичної сили!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+47 #5 Чесний 08.05.2014 15:16
Насмішив))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+73 #4 GO 08.05.2014 15:06
Исходя из даной статьи, могу лишь сделать вывод:
- в КМУ есть люди с головой на плечах;
- Леонид Даценко головой тронулся.
НИКОГДА общественность НЕ поддерживала и НЕ поддержит Ю. Ботнара на даную должность.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100