Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, УМВС України в Черкаській області в цьому році вже виявили близько 30 осіб, які займаються проституцією. Про це під час прес-конференції повідомив начальник відділу Олег Нечипоренко.

– У нас є певний облік під назвою «Повія». У цьому році ми виявили вже близько 30 осіб. Мушу вам сказати, що проституцією займаються не лише особи жіночої статі. Цим займаються й чоловіки, – зауважив Олег Іванович.

За його словами, працівники підрозділу здійснюють моніторинг усіх засобів масової інформації, а також газет, які друкують оголошення.

– Усе ми охопити не можемо, бо у відділі працює шість осіб разом зі мною. Але за можливості ми встановлюємо, що це за телефони в оголошеннях, – говорить Олег Нечипоренко. – Також з’явилися оголошення, що мають вигляд шахрайства, про надання сексуальних послуг дівчатами. Чоловіки, бачачи це оголошення, телефонують. Їм відповідають: «Їдьте у центр міста Черкас. Там у будь-якому магазині в банкомат вставте гроші». І чоловіки, відповідно, роблять передоплату. 250 гривень, тощо. Залежно від того, яка ціна була обумовлена. Платять гроші. А де дівчата? А немає дівчат. Зрозуміло, що до органів внутрішніх справ вони (ошукані чоловіки, – ред.) не звернуться, тому що із кимось співмешкають чи доводяться комусь чоловіком. Отакий вид шахрайства.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Гена 14.05.2014 23:21
Такие блин балаболы! Уже лет 15 как в Черкассах пр...тутками и н....тиками промышляют честные милиционеры! А народ типа и слепой и глухой. Хватит балаболить всех посадим .....!Готовтесь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Свекруха 14.05.2014 11:24
виявили вже близько 30 осіб.
бо у відділі працює шість осіб разом зі мною.
???
30 повій діломо : на 12 місяців = 2.5 повії виявлено на місяць.
2.5 повії ділимо : на 6 праціників = 0.41 повію на одного співробітника?
Не жирно?
Я думаю, що кожний черкащанин вам за один день штук три повії знайде. А ту така шалена діяльність за чималеньки зарплати і замітьте, не виявлено ЖОДНОГО !!!!!! сутенера або організатора притонів!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Прохаваный типок 13.05.2014 17:41
Гг, ну, без л..ха и жизнь плоха :lol:
.....................................................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100