реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко заявив, що запропонував владі та першому президенту України Леоніду Кравчуку провести третій круглий стіл не в Черкасах, а в Каневі, де проходитимуть Шевченківські дні. Про це Юрій Олегович заявив щойно в обласній філармонії під час відкриття форуму «Свою Україну любіть», що відбувається у межах заходів, присвячених 153-ї річниці з дня перепоховання праху Т.Г. Шевченка.

Юрій Олегович вірить, що Шевченко об’єднає Україну.

Нагадаємо, що перший президент України Леонід Кравчук, який модерував другий раунд загальнонаціональної дискусії в суботу, 17 травня, в Харкові, що ймовірно третій український круглий стіл національної єдності відбудеться 21 травня в Черкасах.


реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Українець 19.05.2014 13:02
На силу відповідають силою,крапка.Ваші міжсобойчики нікому не потрібні.Позаблоковість-то смерть для України.Як треба посилювати права і безпеку,то україномовних.Столу нацзради в Черкасах не раді.Хай Кравчук в Слов"янську триндить і ПР яка торгується,гара нтує там йому безпеку,хай покажуть чи мають вони хоч десь і хоч на когось з тих Люмпенів вплив.ПР,дірка від бублика,не потрібна не в центрі,не на сході чи півдні.Хай модернізацію тюрєм просувають,їм знадобиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Патріот 19.05.2014 12:49
В Черкасах ці профанації не треба.Причина проста не ті сидять,тому як в басні -Как друзья вы не садитесь (и где),а в музыканты не годитесь.Припиніть домовлятись з терористами і пятою колоною,захищай те Україну.Нашу мову,цілісність і безпеку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 незнайка 19.05.2014 12:06
Нехай в Черкасах ПОПРЫСИДАЮТЬ Яму за Драмтеатром ще нэ закыдалы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 испуг 19.05.2014 11:31
Боится что Кравчук Кучма и т.д. увидят какие на самом деле настроения в Черкассах :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дід Трохим 19.05.2014 11:23
На... ці свадьби в Черкасах? Хай їде в Луганду і там тамадує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100