Народний депутат Микола Томенко звернувся до Міністра інфраструктури України Максима Бурбака з проханням роз’яснити ситуацію щодо можливого звільнення більше 100 тисяч працівників залізничного транспорту.

До Миколи Володимировича як до народного депутата України звернулися працівники залізничної галузі стосовно їхнього можливого скорочення, інформує прес-служба політика.

Як зазначають представники трудового колективу у своєму зверненні, зведений фінансовий план залізниць України на 2014 рік передбачає скорочення чисельності працівників залізниць на 100 тисяч осіб.

«Варто нагадати, що у більшості регіонів України підприємства залізниці є фактично єдиним місцем роботи у населених пунктах та більшість працівників є єдиними годувальниками у родині. Окрім того, загальновідомим є той факт, що залізнична галузь є галуззю підвищеної небезпеки, а кількість працюючих галузі нормативно регламентована і безпосередньо не залежить від об’ємів перевезень.Також значне скорочення штату підприємств залізничного транспорту може призвести до проблем із забезпеченням безпеки руху пасажирів залізничного транспорту, – зазначає Микола Томенко у своєму зверненні.

Він запропонував Міністру інфраструктури провести зустрічі з трудовими колективами для публічного пояснення причин скорочення 100 тисяч працівників, а також погодити свої дії з профспілками підприємств та обґрунтувати можливі заходи для захисту трудових прав працівників даної галузі.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 незнайка 19.05.2014 16:41
Теперь и ГРЫНЖОЛ-пропонувальнык Отрабатывает свои тугрики с надеждой на незнамо что!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Нестор Іванович 19.05.2014 16:14
Можливо скоротять,можли во ні, а півню головне прокукурікати ніби без нього сонце не зійде. Тушкан одним словом він і є тушкан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100