реклама

реклама

Верховна Рада України має розпуститися вже цьогоріч, а прискорити цей процес зможе загальнонаціональний страйк. Про це під час зустрічей з черкащанами 21 травня розповів народний депутат від «УДАРу», лідер профспілки «Рух простих людей» Сергій Каплін.


– Люди просять переобрати найбільшу ганьбу України – Верховну Раду. Тому у кожному місті, яке я відвідую, я почав створювати штаби для початку загальнонаціонального страйку з вимого переобрання Верховної Ради. Ми не будемо палити шини й кидати коктейлі молотова, чи підпалювати Верховну Раду. Ми оголосимо в України загальнонаціональний страйк. Ми зупинимо заводи та підприємства, зробимо кілька попереджувальних страйків, – заявив депутат.

За словами Капліна, нині немає юридичних підстав для розпуску Верховної Ради.

Разом з тим, Верховна Рада повинна прийняти закон «Про люстрацію». Кожен чиновник чи та людина, яка хоче стати чиновником повинна заповнити люстраційну декларацію. Передусім така декларація покликана виявити, чи була особа причетною до КДБ.

– Ще рік тому ми з цього сміялися а виявляється, що у Верховній Раді більше двадцяти відсотків – це колишні працівники КДБ, – розповів у Черкасах нардеп.

Про це інформує прес-служба черкаського «УДАРу».

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Олексій 23.05.2014 16:53
Турчинов теж з КГБ замазаний
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Фотограф 23.05.2014 10:12
Много кричат о люстрации.. Так начните с того, что опубликуйте списки тех кто в советское время работал в спецслужбах по надзору за гражданами внутри государства, тех кто мягко говоря подрабатывал стукачами...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 sirkovovk 22.05.2014 22:48
Переобирати треба обовязково! Але дайте прийняти ряд суттєвих законів, в тому числі про люстрацію про суди і прокуратуру про реабілітацію незаконно засуджених!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Олександр 22.05.2014 22:44
Та заводи вже майже зупинилися, а гудками людей не нагодуєш. Ми скоро будемо жити як у 93 році, а всі ці піарні страйки хліба на столі не добавлять. Якщо немає чіткого плану дій не потрібно провокувати людей. А то в Черкаській області теж можуть якісь химерні республіки зявитися. А що ніяких чітких планів дій немає- і так ясно. Кличко це першим зрозумів........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Факт 22.05.2014 20:33
..............Замахали вже своїм с..пліжуйством.Зрадники,зрадни ки,а меморандуми підписують з ними..Свобода наф...г послала,а УДАР що,вс...сь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100