реклама

реклама

Цього року на 9 Травня на вулиці Черкас вийшли близько 15 тисяч людей. Про це «Прочерку» повідомив у прес-службі УМНС області.

Тисячі черкащан взяли участь у параді на бульварі Шевченка, понад 5 тисяч зібралися на Пагорбі Слави і ще 4 тисячі спостерігали за парадом з тротуарів. На парад довелося вийти викладачам та студентам обох вузів – ЧНУ та ЧДТУ (певне через те, що обидва ректори належать до Партії регіонів), а також податківцям та працівникам інших бюджетних установ. Не обійшлося без комуністів, які традиційно несли портрет Леніна, червоні прапори та два невеликих портрети Сталіна і скандували щось про роль Комуністичної партії у перемозі у Великій Вітчизняній війні.

 

Відзначились цього року 150 прикордонників «Оршанцю». Після ходи центральною площею міста військові, тримаючи в руках символ перемоги – червоні прапори – вишикувались у зірку. А дітлахи випустили білих голубів.

 

– Загалом 66-ту річницю Великої Перемоги відзначаємо на основі традицій, започаткованих ще минулоріч, – розповідає начальник управління культури та туризму Валентина Шепецька. – У парках на ветеранів чекає польова кухня та святкові програми. Основна концертна програма, яка триватиме цілий день, запланована у Долині троянд. Запрошуємо усіх і до сусідських столів.

На День Перемоги по мікрорайонах міста буде організовано близько 300 сусідських столів. Долучитись до такої форми святкування може кожен мешканець, збагативши спільний стіл певною стравою. Традиційно застілля продовжать пісні під акордеон, народні танці та розповіді про фронтові дні.

Завершить відзначення Дня Перемоги святковий салют у Долині троянд – о 22 годині.

Влада Черкас, області, а також нардеп Сергій Терещук спостерігають за людом

Влада Черкас, області, а також нардеп Сергій Терещук спостерігають за людом

 

Прокурор області Микола Лісовий та начальник УМВС в області Валерій Дерновий при повному параді

Прокурор області Микола Лісовий та начальник УМВС в області Валерій Дерновий при повному параді

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 rhfceyz 09.05.2011 21:22
2 тижні школа готувала своїх учнів до участі в параді, проте всі скромно простояли в "живому коридорі" і не мали змоги побачити це яскраве видовище, порадіти за своїх хлопців, пишатися ними. М'яко кажучі - розчаровані. Воістину, все для людей, все для жителів міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #3 юля 09.05.2011 21:11
парад був дуже чудовий :-) :P :o :-* ;-) :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #2 Sirko 09.05.2011 15:01
Особливо ж "доречно" і на пагорбі Слави, і на площі виглядали прапори Партії регіонів. А ще влада правильно придумала, що не пускала до Пагорба пересічних черкащан, доки чини не поклали квітів: народ і так вже від них верне - тепер взагалі не залишиться жодних ілюзій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #1 Qwer 09.05.2011 13:07
Трохи ніяково було дивитись,коли перші особи на трибуні стояли спинами до кількох ветеранів,яких запросили на сцену.Це ж їх свято,а не чиновників.Вигляділо ж все саме так.Хоч би раз сивочолі діди постояли попереду можновладців,а не горбились за їх осанистими статурами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100