Командира черкаського зведеного загону Богдана Возняка, якого контузило у Маріуполі під час обстрілу місцевого управління міліції, вже виписали із Третьої міської лікарні швидкої медичної допомоги. Про це, відповідаючи на запитання «Прочерку», повідомив начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар.

– Богдана вже виписали із лікарні. Він вже в строю, на роботі, виконує свої обов’язки, – зазначив Владислав Володимирович.

За словами начальника УМВС в Черкаській області, у день, коли стався обстріл, весь загін знаходився за містом. А командир поїхав до Маріуполя на оперативну нараду до місцевого управління міліції. Саме тоді відбувся напад на УМВС Маріуполя. Там відбулася стрілянина, загинули люди. Богдан Возняк отримав поранення. 

– Це була випадковість, – каже Владислав Пустовар, – тому що наші працівники в активних бойових діях участі не беруть, наприклад, чергують на блок-постах. Але, враховуючи ситуацію на Сході, там підвищений ризик опинитися в ситуації із застосуванням зброї.

Крім Богдана Возняка, поранення під час служби в Слов'янську отримали й працівники УДАІ в Черкаській області, службовий автомобіль яких потрапив під мінометний обстіл.

Сліди від обстрілу в Слов'янську. Скло в автомобілі вже замінили

Сліди від обстрілу в Слов'янську. Скло в автомобілі вже замінили


– Це був мінометний обстріл, не прицільний. Сепаратисти знаходились кілометрів за 10, – зазначив Владислав Пустовар.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100