Трійця безробітних у Звенигородці вирішила підзаробити, викрадаючи вінки та поминальні корзини з могил на місцевому кладовищі.

Про те, що на одному із кладовищ міста невідомі люди збирають з могил вінки, поминальні корзини та палять їх, у Звенигородський районний відділ міліції повідомив 64-річний місцевий житель.

Чоловік розповів правоохоронцям, що живе неподалік кладовища та у вікно побачив дим. Разом зі своїми рідними прийшов на цвинтар і виявив відсутність вінків та поминальних корзин на могилах своїх родичів, які нещодавно були поховані. На околиці кладовища вони побачили невідомих, які збирали вінки з могил та палили їх. Коли громадяни підійшли до них ближче, зловмисники все кинули та втекли.

Проводячи оперативні заходи, працівники міліції отримали інформацію про те, що на території кладовища інколи з’являється жінка з двома чоловіками, які зловживають алкоголем. Їх опис повністю співпадав з описом підозрюваних. Правоохоронці встановили їхнє місцеперебування та доставили їх до райвідділу міліції.

В кабінеті слідчого зловмисники зізналися у вчиненому та розповіли, що постійного місця роботи не мають, перебиваються тимчасовими заробітками. Коли кошти скінчилися, вирішили підзаробити саме в такий спосіб: зібрати з могилах похоронні вінки та корзини, обпалити їх та здати на металобрухт. Проте заробити зловмисникам завадили пильні громадяни та правоохоронці.

Наразі за даним фактом слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 (Наруга над могилою) Кримінального кодексу України.

Про це інформує СЗГ УМВС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 куку 16.06.2014 11:08
ДАТЬ ИМ ПОЖИЗНЕНО ОБЛИТЬ БЕНЗИНОМ И ЗЖЕЧЬ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100