реклама

реклама

"Це стосується не тільки прокуратури, а й міліції... "

"Це стосується не тільки прокуратури, а й міліції... "

«Влада є влада і вона повинна сьогодні наводити порядок на тій території, на якій вона знаходиться», – так прокоментував голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб офіційний лист від Генпрокуратури, у якому йдеться про втручання облдержадміністрації у роботу прокурора області.

– Як же я не буду втручатися, якщо у нас прокурора району хапають з хабарем у 100 тисяч доларів? Ви що, думаєте, що я буду мовчати? Хто б це не закидав мені. Або подивіться, у міській прокуратурі ціла група працювала співробітників, які обдурювали людей. Ви що думаєте, я буду мовчати? Я казав і буду казати: корупція влади – це бідність черкащан. І хай мені що завгодно закидають. Це стосується не тільки прокуратури, а й міліції і т. д. Я не буду спокійно на це дивитися. І я буду використовувати всі свої можливі важелі для того, щоб навести порядок і в їхніх рядах також. Я кажу це і про владу, і про чиновників, які у цьому приміщенні, і за його межами, – висловився губернатор.

Сергій Тулуб пригадав, як ще торік говорив про необхідність наведення порядку у використанні земель прибережної зони.

– А що зроблено? Ви ж мені закидаєте, мовляв, де конкретні результати, – звернувся він до журналістів. – І я такі ж самі питання ставлю. Або інше. Зараз почали наводити порядок у мисливських господарствах. Я вам колись розповідав, що 58 господарств по 100 тисяч гектарів мають. А що вони там роблять? Приїхали, випили, постріляли і поїхали. Тому я дякую прокурору Миколі Леонідовичу (Лісовому – прокурору області – Ред.), що підняв це питання все ж таки і воно зараз здійснюється…

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Віктор 17.05.2011 08:06
Тулуб, як завжди, змішав праведне і грішне. Є така поговірка "Частіше кажи правду, тоді й брехня за правду зійде",,, Мова в листі йде про безхарактерніст ь і відсутність відподальності у прокуратури, виконання "замовних" справ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Олександр 16.05.2011 23:49
Не мовчати-значить говорити.Щоб говорити треба мати МОРАЛЬНЕ ПРАВО.При його гострому дефіциті краще все-таки ПОМОВЧАТИ !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100