реклама

реклама

Сучасні автомобілі «Ніссан» будуть придбані за спонсорські кошти для батальйону територіальної оборони «Черкаси», який наразі виконує завдання на території Одеської області у складі Військово-морського флоту України. Про це повідомив під час сьогоднішньої сесії обласної ради військовий комісар області Євгеній Курбет.


– У батальйоні наразі перебуває 50 одиниць автомобільної техніки, – зазначив комісар. – Десять одиниць – це спеціальна військова техніка, решта – це техніка для перевезення вантажів, особового складу, кілька легкових автомобілів. Цієї техніки, враховуючи, що там бездоріжжя, недостатньо. Вчора брати Бойки із села Шампань Звенигородського району виділили й за сприяння голови ОДА Юрія Ткаченка і підприємця Олега Васецького відремонтували, відновили БТР-60, який був у музеї, зробили йому капітальний ремонт, модернізацію. Учора він прибув у батальйон. Також вирішується питання про придбання для батальйону за спонсорські кошти шести сучасних вантажно-пасажирських автомобілів «Ніссан».

Голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко додав, що автомобілі готові придбати спонсори з іноземних держав, яких він знає особисто. Ці люди готові на його прохання придбати потрібні автівки на суму в 2,5 млн доларів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100