Емоційно виступив на початку засідання сесії Черкаської міськради депутат Микола Булатецький.

Він пригадав усі гріхи попереднього режиму: провокації з побиттям автомайданівців у Черкасах, з розстрілом активістів на черкаській дамбі тощо.

– Ми знаємо, хло це організовував. У мене є відеоматеріали, де колишній начальник ДАІ керує побиттям автомобілів на Соборній площі. Є відео, де тітушки отримують бабло. Зараз все продовжується. Так, проти активістів, які ходили до сина нардепа Олійника і просили піти з прокуратури порушують кримінальні справи. Насправді, молодший Олійник-прокурор повинен був подати у відставку. Я особисто просив його звернутись до батька – хай не валяє дурня. Проте Олійник-молодший думає, що батько все робить правильно, – сказав Булатецький.

Тож Булатецький підготував звернення до прокурора Черкаської області з проханням довести до кінця розслідування всіх злочинів проти активістів Майдану.

Депутатська більшість підтримала звернення Миколи Івановича.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+5 #7 Фотограф 31.07.2014 14:37
Цитую Згадайте Вязіка!:
Олійник "валятиме дурня" до упору. які він незаконно протягнув, або ж за беззаконня з дерибаном землі, яке провертав разом з Вязьмітіновим!

01.06.2011. Как стало известно Ъ, вчера в столичной гостинице "Киев" во время получения крупной взятки был задержан начальник Управления земельных ресурсов в Киевской области Юрий Вязьмитинов. По словам источника Ъ, у него же были обнаружены пустые бланки, принадлежащие "народному депутату Олийныку". Как сообщил вчера Ъ первый зам главы комитета Верховной рады по вопросам законодательног о обеспечения правоохранитель ной деятельности Владимир Олийнык, у господина Вязьмитинова действительно могли оказаться бланки с его фамилией. "Я не раз подписывал депутатские обращения с просьбой проверить факты незаконного выделения земельных участков под Киевом, например, в районе населенных пунктов Лисныки и Вита Почтовая",– пояснил Ъ господин Олийнык
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Злюка 31.07.2014 12:58
"Ми знаємо, хто це організовував. У мене є відеоматеріали, де колишній начальник ДАІ керує побиттям автомобілів на Соборній площі. Є відео, де тітушки отримують бабло. Зараз все продовжується"
ааааа, такось чому він в баку для сміття сидів, ух, маскіровщик :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 мир 31.07.2014 12:10
молодець
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Виталя 31.07.2014 11:33
Понты галимые понты
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Черкащанин 31.07.2014 11:19
Якщо син Олійника вважає, що батько усе робив і робить правильно, то таким як син Олійника не місце в прокуратурі. Хіба як працівник прокуратури син Олійника не розуміє, що його батько у січні 2014 вчинив злочин, якщо так, то сину Олійника ганьба і його треба не тільки звільнити з роботи а й притягти до кримінальної відповідальност і за виявлені порушення під час його перебування на посадах в прокуратурі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Orlan 31.07.2014 11:04
У Булатецького в голові змішалось все "і коні й люди..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Згадайте Вязіка! 31.07.2014 11:02
Олійник "валятиме дурня" до упору. А якби його справді хотіли прогнати з ВР, то зробили б це або за паскудні закони, які він незаконно протягнув, або ж за беззаконня з дерибаном землі, яке провертав разом з Вязьмітіновим!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100