реклама

реклама

preziden Напередодні Дня прикордонника Президент України Віктор Янукович відвідує Навчальний центр Державної прикордонної служби (ДПСУ) у селищі Оршанець Черкаської області.

Глава держави  проведе зустріч із керівниками Державної прикордонної служби та обговорить з ними стан та перспективи забезпечення охорони держкордону, інформує прес-служба Президента України.

Навчальний центр ДПСУ в Оршанці є одним з кращих у Європі з підготовки молодшого персоналу правоохоронної спрямованості. Глава держави ознайомиться з матеріально-технічною, соціальною та навчальною базою Центру, з умовами проживання курсантів. Президент огляне зразки нової форми прикордонників, дизайн якої розробили у рамках підготовки до Євро-2012. Окрім того, Глава держави огляне зразки озброєння, військової та спецтехніки, які сьогодні використовуються для охорони державного кордону.

Центр працює за міжнародними стандартами та обладнаний цілою низкою унікальних розробок. Тут створено перший в Україні електронний інтерактивний мультимедійний тир (вітчизняного  виробництва), працює єдина в нашій державі лабораторія радіометричного контролю. У закладі встановлено  унікальну сучасну  систему відеозв'язку, яка не має аналогів на теренах СНД, модернізований комплекс прикордонного контролю для обробки біометричних даних з електронних паспортів.

Президент ознайомиться із сучасними підходами до охорони державного кордону.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100