реклама

реклама

Прес-служба ПАТ «Азот» на прохання видання «Прочерк» надала офіційну відповідь стосовно підозр у забрудненні річки Дніпро їхнім підприємством.

«Сьогодні в засобах масової інформації з’явилося повідомлення про забруднення Дніпрової води невідомою «піноутворюючою» речовиною в районі пляжу села Червона Слобода, а також інформація, що начебто до цього причетний черкаський «Азот» OSTCHEM. Від прес-служби «Азот» OSTCHEM м. Черкаси офіційно заявляємо, що усі ці дні підприємство працювало у штатному технологічному режимі, очищення стічних вод (підприємства та міста) виконувалося відповідно до регламенту. Всі показники викидів на підприємстві контролюються і знаходяться в нормі. Підприємство готове надати необхідну підтверджуючу документацію. До того ж, очисні споруди ПАТ «АЗОТ» м.Черкаси розташовані на 5-6 кілометрів нижче за течією від місця, де було зафіксоване забруднення. Просимо надалі засоби масової інформації звертатися за інформацією до офіційних джерел, до спеціалістів, що розуміються на процесах та екології, в державні органи, які відповідають за оцінку екологічного стану регіону для отримання об'єктивної інформації, а не до постів у фейсбуці та твіттері», – радять у прес-службі ПАТ «Азот».

Відреагували на публікацію і в Черкаській міжрайонній екологічній прокуратурі. В установі ініційовано проведення органами державного контролю – Державною екологічною інспекцією у Черкаській області та Головним управлінням Держсанепідслужби у Черкаській області – перевірки факту можливого забруднення 9 серпня 2014 року водних ресурсів річці Дніпро поблизу села Червона Слобода.

Наразі взято проби води для проведення лабораторних досліджень.

Також перевірка вказаного факту проводиться лінійним відділом у річковому порту міста Черкаси УМВС України в Черкаській області.

Хід перевірок обставин події перебуває на контролі Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури, запевняють у прес-службі Дніпровської екологічної прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Азод 17.08.2014 12:14
Цитую Фугас:
К вашим азотовским экологическим фахивцям по поводу загрязнений звертатыся - все равно что Жуковскую спрашивать че тралики не ездят. Будет ........ туча текста на отвлеченные темы, и ничего больше.


Утром деньги - вечером тралики. Коротко и ясно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Фугас 12.08.2014 07:47
К вашим азотовским экологическим фахивцям по поводу загрязнений звертатыся - все равно что Жуковскую спрашивать че тралики не ездят. Будет ........ туча текста на отвлеченные темы, и ничего больше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 sms 11.08.2014 19:04
Хоть кто-то вас, журналистов, уму поучит...

А то выхлопа много, а ответственности за слова - 0.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Жу... 11.08.2014 18:34
Хай ці Фірташевські знайди пояснять заяви свого колеги про карателів (ЗСУ),які бомблять(а на відео чітко видно цілюсєнький заводик трудяги Фірташа)хімпідп риємство,для того щоб зробити "чернобиль"для Росії,Бялорусі і Донбаса...Як там Банк Раша,співпрацює ться? Нічого санкції ще не всі,за ЄС і Україна,дасть Бог введе,що свому колективу скажете,перевел и вас в надійний банк,регулярно пікетуємий,тепе р повертаємо в український..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100