реклама

реклама

11 серпня за участю голови РДА Наталії Стельмах, голови районної ради Миколи Кльоца та представників трудового колективу ТОВ ВІГ «Жашківськй цукровий завод» відбулась нарада щодо вирішення питання роботи підприємства.

Цій нараді передувало рішення привернути увагу влади до проблем підприємства і трудового колетиву.

Цього ж дня представники трудового колективу планували провести пікет, перекривши автодорогу «Київ – Одеса». Натомість представники влади запросили членів ініціативної групи до діалогу, аби прояснити ситуацію та спільно знайти шляхи вирішення. Трудовий колектив висловив незадоволення діяльністю ліквідатора Левченко О.А. та охорони, яка не забезпечує збереження матеріальної бази підприємства, стверджуючи, що на даний час відбувається розкрадання майна та вивезення дороговартісного устаткування необхідного для нормального функціонування підприємства за межі заводу. За результатами наради прийнято відповідні рішення, а саме: заміна служби охорони, погашення боргових зобов’язань по заробітній платі та відновлення роботи ТОВ «ВІГ Жашківський цукровий завод».

Для розслідування фактів розкрадання майна ТОВ «ВІГ Жашківський цукровий завод» були направлені відповідні листи до Генеральної прокуратури України і Міністерства внутрішніх справ.

12 серпня за вимогою працівників цукрового заводу та за участю представників влади відбулась нарада  та зустріч з ліквідатором Оленою Левченко, представником банку ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» Юрієм Морозом, кредиторами підприємства,  по проблемних питаннях які необхідно узгодити з трудовим колективом.

Було прийнято рішення замінити людей, які працюють в службі охорони підприємства та провести його повну інвентаризацію залучивши незалежних експертів з 15 серпня поточного року. Після проведення відповідних процедур буде реальна можливість придбати ТОВ «ВІГ Жашківський цукровий завод» для виробництва цукру.

Про це інформує офіційний сайт Жашківської райради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100