реклама

реклама

Нардеп від Черкащини Валентин Ничипоренко, що свого часу входив до фракції ПР у Верховній Раді, погоджується на позачергові перевибори до парламенту від 26 жовтня, якщо того хоче народ. Він зауважує, що з одного боку перевиборів хотіла громада, а з іншого боку є питання до їх організації і проведення на Сході, де йде війна.

– Якщо перевиборів хоче народ, то я це підтримую. А наскільки я знаю, виборці цього таки хочуть. Це була вимога Майдану, вимога народу, тож депутати мають виконувати волю народу, – зазначив Валентин Ничипоренко.

На запитання, чи має він намір знову балотуватися до ВРУ, нардеп зауважує: «Запросто!»

– Я маю намір не балотуватися, а виграти! І виграти чесно, хоча ви бачили по останній виборчій кампанії, що мої суперники виставляли і двійника, і робили багато чого іншого. Я хочу попередити всіх одразу: брудною кампанією не займатимуся. А якщо будуть двійники, я оприлюднюватиму імена тих, хто їх виставляє. І цього разу планую приділити величезну увагу боротьбі з підкупом виборця, бо минулого разу мої суперники в наглу підкуповували виборців. То в мене вже готові загони самооборони! – попередив Валентин Ничипоренко.

– Але ж ви возили людей на свій конезавод, що деякі оглядачі розцінювали як підкуп?

– Розумієте, у мене проходили на конезаводі змагання. І я людей возив, щоб показати змагання. А інший кандидат роздавав гроші і пайки. Я про такі речі кажу. Якщо ж хтось везе людей до себе на підприємство, то вибачте… У мене була мета показати людям, де мої гроші. Я ж не вивіз їх за кордон, як деякі політики. Бо вважаю, що Україну слід розбудовувати, а не вивозити з неї гроші, – зауважив Ничипоренко.

Він підкреслив, що не хвилюється за перевибори. Мовляв, два роки відпрацював чесно, сесії не пропускав, законопроекти писав, з виборцями зустрічався.

– Тож мені вже не треба нічого людям доводити і нічого обіцяти. Скажу, що оце я робив. Щоправда, я думав, чи треба це все мені. Пропонував сину йти в нардепи, думаю, він краще, ніж я. Але він не хоче. Він у мене працює в прокуратурі міста Києва. В нього в провадженні в основному всі корупційні справи. І в нього немає жодної справи, яка б не дійшла до суду і по якій би не було ухвалене рішення. Я йому казав: «Хочеш кар’єру, то працюй чесно». І він реалізовується на всі 100%. Він хороша людина. Але йти в нардепи не захотів. Можливо, бракує життєвого досвіду. Тому я вирішив іти на вибори, бо ще не допрацював каденцію, – зазначив Валентин Ничипоренко.

Ничипоренко вже й спрогнозував можливий розклад сил на перевиборах по Черкащині. Мовляв, регіоналів і комуністів він серед переможців не бачить. А за перемогу можуть боротися батьківщинівці, фронтзмінівці, ляшківці, свободівці, ударівці тощо.

реклама

Коментарі  

 
-3 #8 Рубанок-радник Тулуба 26.08.2014 18:02
Вперед Ничипоренко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 ПРУ Риги 26.08.2014 14:50
Вот до чого привела його "робота" .Подивіться на обличча Донбаса.Ось він "РУСЬКАМІР".http://pauluskp.livejournal.com/543702.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 ПРУ Риги 26.08.2014 14:39
Цитую незнайка:
Так твой сын тоже не видит САБАЧАЧИХ ХАТЫНОК и лавашных бочек в водоохранной зоне Днепра?

Скільки казати,вони там живуть,є...ть і ср.ть. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 ПРУ Риги 26.08.2014 14:37
Цитую противсіх:
Белый и пушистый)))))))

А я за Гриценко,"Громадянська позиція",йому вірю на всі 100%,а цього "білопухнастого" прокуратура має перевірити.Поважаю позицію "проти всі",байдуже,не знаєшь,не голосуй ні за кого,але не продавай голос,не лишай порожнім бюлетень і не слухай "доброзичливе" керівництво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 противсіх 26.08.2014 13:22
Белый и пушистый)))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 ПРУ Риги 26.08.2014 13:14
В нього загони "його оборони" ? Тітушки знову в ділі? МВД має на це реагувати,кому він погрожує?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 ПРУ Риги 26.08.2014 13:12
Рига,ти вбивця,ти голосував за закони 16 січня,ти підтримував Януковоща,ти допоміг узурпувати владу і змінити конституцію,чув ак,аби ти сказав що пропустив всі сесії і жодного разу не голосував,рєзюм е було б краще.Згинь рига,тавро на лобі,риг навіки.Пята колона ГЕТЬ !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 незнайка 26.08.2014 13:08
Так твой сын тоже не видит САБАЧАЧИХ ХАТЫНОК и лавашных бочек в водоохранной зоне Днепра?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100