Вже півроку Україна живе війною. Братовбивчий конфлікт набуває обертів: гинуть і страждають сотні тисяч людей, проти власної волі українці стають переселенцями. Сьогодні настала нелегка година випробувань для нашого народу. Люди прагнуть миру, хочуть повернути надію на спокійне, стабільне та забезпечене життя. Народ України потребує реального плану мирного розвитку держави та відповідальної політичної сили для його реалізації.

Протистояння в Донецькій і Луганській областях переросло в повномасштабну війну з тисячами жертв і руйнуванням економіки найбільших регіонів.

«Ми зіштовхнулися із загрозою повномасштабного зовнішнього вторгнення, перед обличчям якого влада демонструє повну нездатність до дій. Ситуація «ні війни, ні миру» далі не може продовжуватися», - підкреслив Сергій Ларін, голова виконавчого комітету Партії розвитку України.

«Ми вимагаємо терміново скликати засідання Верховної Ради за участю представників органів місцевого самоврядування для прийняття рішень, котрі як забезпечать захист від зовнішньої агресії, так і допоможуть прийняти Національний план примирення. Цей план має включати в себе, в тому числі, і давно обіцяну реформу місцевого самоврядування з введенням виборності губернаторів, надання значно більших прав територіям», - заявив Сергій Ларін.

На його думку, Верховна Рада також повинна звернутися до міжнародного співтовариства із закликом ввести на Донбас миротворчі війська і поліцейські сили ООН для запобігання військового конфлікту і забезпечення ефективного контролю українсько-російського кордону.

«У цих трагічних умовах вважаємо проведення дострокових парламентських виборів небезпечною авантюрою, ми закликаємо всі опозиційні сили об'єднатися в КОАЛІЦІЮ МИРУ. Разом ми повинні стати виразниками настроїв тих громадян України, які виступають проти кровопролиття і подальшої дестабілізації», - підсумував Сергій Ларін.

Матеріал надано прес-центром ЧОО Партії розвитку України.

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Стас 01.09.2014 12:29
Погоджусь з тим що на кордоні мають бути війська ООН, але тільки не російський контингент. Нажаль можна однозначно констатувати, що від російских збройних сил нас відокремити може виключно армія під егідою світової спільноти.

Як би я не пишався нашими славними побратимами, але, нажаль, самі цю навалу ми зупинити не взмозі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #7 РИГИ ГЕТЬ 30.08.2014 12:19
ПР=ПРУ=СИЛЬНА УКРАЇНА=ІНДУСТРІАЛЬНА УКРАЇНА=КОРОЛЕВСЬКА=ЗУБИК=ЯЦЕНКО=ТІМОШЕНКО=НЄТОВКІНА=РИГИ !ГЕТЬ ПЯТУ КОЛОНУ !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #6 Володимир 29.08.2014 21:03
Пішов геть! Морда регіональна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #5 СЛАВА ГЕРОЯМ 29.08.2014 19:33
СЛАВА ГЕРОЯМ,ЗРАДНИКА М СМЕРТЬ. ПРУ-ПНХ."Батальйон “Донбас” вийшов на зв’язок, прес-служба опублікувала зведення ситуації під Іловайськом за останню добу. “Ми не можемо надати оперативних даних, оскільки хлопці знаходяться у режимі радіо-мовчання. Бійці батальйону “Донбас” разом з іншими українськими силовиками, які знаходилися у Іловайську намагаються вийти з подвійного оточення. Йдуть складні бої. Є загиблі. Є поранені. Але є й надія. Тому усе чим зараз ми можемо їм допомогти – молитвами до Бога. І нехай ці молитви будуть почуті. Ця війна є горем для усього українського народу. Вона забирає найкращих. Сьогодні день великого болю для усіх, хто чув слово “Іловайськ”. Давайте сподіватися на краще і триматися” – сказано на офіційній сторінці “Донбасу”. МОЛІМОСЯ ЗА ГЕРОЇВ !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #4 ПРУхи Риги 29.08.2014 19:24
Вони так МИРУ хочуть,от тільки не кажуть якою ціною.Що Україна має зробити для МИРУ,здатись Москві,повернут ись в орбіту шизоідної держави.Які МИРНІ стали,коли МАЙДАН рострілювали крила не заважали,бла-бла,і жодного слова про агресора Путіна,армія України карателі,"народ" Донбаса,хтось про такий народ чув,ще одна нацменшина чи що? Чисто рашиська партія.БАЖАЄТЕ ЗРАДИТИ УКРАЇНУ ,ГОЛОСУЙТЕ !(доречі про шизоідів,Путлєр з вересня самолічно! прокерував і прослідкував введення в "СПОКОЙНОЙ НОЧИ МАЛИШИ" новий персонаж в 3д.Сталіна переплюнув,за малих рашистіков страшно,кого їм дядя Вова ВТУЛИТЬ? Певно ватнічок якийсь,або "зелений чоловічок",або закатованний бандероправосек майданівський.Чекаємо з острахом).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #3 Коли Олійника посадять 29.08.2014 19:10
І Заморозити конфлікт.Зробити Придністров"є і Абхазію,щож ПРУхи так відверто Путлєру підігрують.ПРУхи-ПНХ !!! І з собою захватіть ПР,Сильна Україна,Індустр іальна Україна і КП,може в Рашкє де приживетесь..ПРОЧЕРК,ПРИПИНІ ТЬ ПІАРИТИ РИГІВ !!! ПРИПИНІТЬ ПРУхів розкручувать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #2 Путін Олйух 29.08.2014 18:46
Пусть мотают в Рашку, присягают на верность Пуйлу и баллотируются в Госдуру от Крыма. Нам бывших рыгов во власти не надо. И так еле избавились от них и их пахана.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 Путін Олйух 29.08.2014 18:40
"Партия розвытку" это перекрашенные рыги. Проталкивает идею федерализации.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100