реклама

реклама

Напередодні 1 вересня волонтери через соцмережі закликали прийти на Перший дзвоник без квітів, а гроші на них переказати на допомогу армії. Деякі школи офіційно підтримали акцію. Про це пише "Газета по-українськи".

— Раніше купували букет. Цього року — одну квітку й прапорець. — Учителька не образиться. Сама сказала — квітів не купляти, — говорить 32-річна Антоніна Галич. 1 вересня в центрі Черкас із дочкою купує троянду за 10 грн.

Букети айстр продають по 20 грн, троянди — по 10–20 за штуку, хризантеми — 15–20. Щоб привабити покупців, одна продавщиця причепила до букетів синьо-жовті метелики.

— Може, хоч так брати будуть, — зітхає.

Із тролейбуса виходять дві жінки. У кошиках несуть айстри та соняхи.

— Якщо в центрі не братимуть, то не знаю, що робити. Стояли — на залізничному вокзалі. Там і школа, і садік, і коледж. Соняшники віддавала за 10 гривень. Взяло дві дівчинки, просили ще синю лєнту. Добре, якраз у мене була. Це перший рік, коли першого вересня заробила 100 гривень, — розповідає Ольга Науменко, 54 роки.

Більшість батьків із дітьми проходять повз квітникарів.

— У нас три рази в рік підйом — перше вересня, день святого Валентина — і восьме березня, — каже продавець Антоніна Іванівна, 55 років. — А цього року єлі на оренду тягнемо. Всі патріоти, помагають армії, але чого їм мішають квіти?

Видання зазначає, що подібна ситація в інших містах України, зокрема, Львові, Полтаві, Вінниці…

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 адекватний 02.09.2014 23:13
Іроди позбавили людей похилого віку можливості виживати вже й до дітей добрались самопіарщики продажні. Скільки ті квтіти коштують на фоні їх маєтків та авто. Псевдопатріоти ще отримають своє,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Loki 02.09.2014 12:26
Советские человеки! Они всегда хотят, чтобы то, шо было вчера, оставалось таким же сегодня, а завтра выглядело точно так же как и позавчера!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Дід Трохим 02.09.2014 11:28
Ну одним продавцям не сподобалась, іншим - тим, що прапорцями торгували, - сподобалась. Нізя усім дать всьо, бо усіх багато, а всього мало :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Податківець 02.09.2014 11:21
Бізнес Радуцького підірвали... У нього квіткові магазини по місту))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100