Друге місце у списку партії «Народний фронт» на виборах до Верховної Ради України 26 жовтня посіла активістка, яка пов’язує себе із Черкасами, Тетяна Чорновол, інформує «BBC-Україна».

– Я хочу запропонувати свій другий номер людині, яка надихає Україну своїм патріотизмом, своєю незламністю, журналістці та громадському діячу Тетяні Чорновол, – прокоментував рішення щодо «другого номера» прем'єр-міністр України та голова політради партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк, який і очолив список партії.

Крім того, у першій п'ятірці «Народного фронту» – чинний голова українського парламенту Олександр Турчинов, екс-секретар РНБО Андрій Парубій та комбат батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук.

Партійний список делегати одноголосно затвердили на позачерговому з'їзді. Загалом у ньому – 225 кандидатів у депутати.

Уже до другої п'ятірки партії увійшли Арсен Аваков, Вікторія Сюмар, В'ячеслав Кириленко, Лілія Гриневич та комбат батальйону «Дніпро-1» Юрій Береза. Крім того, від «Народного фронту» на вибори підуть міністр юстиції Павло Петренко, міністр соціальної політики Людмила Денисова і депутат Сергій Пашинський.

З'їзд затвердив також і кандидатів-мажоритарників. Серед них – депутат Ксенія Ляпіна, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, активіст Євромайдану Михайло Гаврилюк та директор інституту національної пам'яті Володимир В’ятрович.

У своїй промові Арсеній Яценюк заявив, що «Народний фронт» ітиме на вибори самостійно. До цього прем’єр заявляв, що не об’єднуватиметься у передвиборчих перегонах із «Блоком Петра Порошенка».

реклама

Коментарі  

 
+5 #10 доборолись 16.09.2014 14:41
Старий, заялозяний, безсовісний трюк-на чужому горбу в рай в*їхать. Використовуючи артистів, футболістів, а тепер громадських активістів, польових командирів знову об...ать народ і пролізти керувать. от така от "куля в лоб" од сені. І за шо голосувать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Андрій 16.09.2014 13:58
Незрозуміло, що таке уродженці? Це що народилась людина на Черкащині, потім поїхала до Києва і більше тут ніхто його не бачив..А потім приїжджають в різні області і рохзказують тут був тут родивсятут бухав...так кого завгодно можно з ким завгодно змішать..А що вони зробилидля рідного краю корисного, та чи самі хочь раз згадували про малу батьківщину ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 Віктор 15.09.2014 22:38
Цитую Простий виборець:
А, що активіст Майдану Гаврилюк буде робити у Верховній Раді?

Гаврилюка не чіпайте - він там буде кращий за багатьох!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Мєсний 15.09.2014 20:44
Нехай краще скаже, чому сталося так як і казав Путін : підписанню Україною Угоди з ЄС має передувати узгодження позицій України, Росії і Європи. І що маємо. Асоціація дефакто під тиском Росії відкладена. Отже фактично повернулися до раніше пропонованої бандитською владою схеми - спочатку узгодити трьохсторонню позицію. Все було б нічого, але у нас тепер тисячі смертей, зруйновані дві області, втрата частини території, обвал гривни і переляк перед опалювальним сезоном. А що в плюсах, такби мовити: дострокова, на півтора року, зміна лиць у владі, Юлі - волю і велика озабоченність Європи. От вам і "пуля в лоб".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 Кіра 15.09.2014 18:35
Та яка кому різниця, яке у неї місце? Тільки те і роблять, що місця ділять і мандати. Більше нічого. Хороша влада, нічого не скажеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Простий виборець 15.09.2014 16:05
А, що активіст Майдану Гаврилюк буде робити у Верховній Раді?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Дід Трохим 15.09.2014 15:18
Доведено, всі люди на землі родичі. Звідси: хтось з моїх є й у Лондоні. Питання: чи можу я себе пов’язати з цим містом і йти на вибори від лейбористів? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 визор 15.09.2014 15:18
Точно не за них!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Бульба 15.09.2014 14:15
То яка ж вона черкащанка?! Навіщо це підлабузництво до лекторату?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 незнайка 15.09.2014 12:47
Если без бизнес-партнеров я за Геть бизнес-партнеров и лоббистов ихних интересов Мискантус не пройдет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100