Активіст Олег Петренко, який останні кілька місяців провів у зоні АТО, воюючи у батальйоні «Азов», готовий іти на вибори. Про це повідомив сам Петренко на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Пару недель назад позвонил мне один человек, который до этого очень много помогал для батальона и который ну никак не ассоциировался у меня с политикой. Ну и заявил, что есть инициативная группа, которая считает, что я должен стать нардепом от Черкасс на предстоящих выборах… Подхожу к Боцману (командиру своего подразделения) и рассказываю про звонок, на что получаю совершенно неожиданную для меня реакцию, а именно: «Ты? Конечно! Вперед!» Ты же знаешь, насколько батальон нуждается в помощи, а как депутат ВерхРады ты сделаешь гораздо больше, чем как рядовой! Да и проблем надо решать для наших - огромное количество!.. Вырвался на пару дней на разведку в Черкассы. Пообщался с общественными деятелями,с властьимущими людьми. Высказал свое видение, свои требования и уехал обратно в батальйон, ибо как раз началось обострение под Мариуполем…

В воскресенье съезд Блока Петра Порошенко выдвинул мою кандидатуру по 194 округу. Сейчас в Черкассах вместе с той самой инициативной группой (Славик Скичко, Андрей Бильда, Сергей Гончар, Тая Плахута, Марина Волошенко, Юра Сас) начинаем формировать будущий штаб… Осталось зарегистрироваться в ЦВК…» – написав у «Фейсбуці» Олег Петренко.

Зазначимо, що Юрій Сас, Андрій Більда та Марина Волошенко є депутатами Черкаської міськради.

Свого часу Олег Петренко входив до Правого сектору, є представником «Ультрас.Черкаси».

реклама

Коментарі  

 
+2 #32 адекватний 17.09.2014 23:44
[quote name="Олекса"]Шановні, а можна з конструктивом, фактами??? У нас всі звикли когось критикувати Я - хороший, він - поганий. Голосувати за Бондаренка? так то Ваше конституційне право, голосуйте. Тільки хтось воює на Сході, а хтось по всім Черкасам свою біг-морду розклеює про те, що Україна переможе і дайош люстрацію.Ви не думали скільки грошей на це іде??? А я вам скажу, на місяць 1 бор коштує близько 1500 грн, а поклеєно сотні і вже не перший місяць. То чим Бондаренко чи хтось інший достойніший за Олега Петренка??? До речі Батьківщинівці і не тільки частенько привозили допомогу в "АЗОВ" пофоткались, попіарились і поїхали.
Так воно то так тільки от воювати бійцем і писати закони рівень інтелекту різний потрібен. А патріотизм і безбашеність в законодавстві далеко не значущі якості.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #31 адекватний 17.09.2014 23:41
цікаво а освіта вища для нардепа обов'язкова, бо наші славні европани навіть прибиральниць хотять в офісах бачити з вищою освітою. А ось де щастя для народу, нардепом можна стати не повісивши зуби на полку отримуючи освіту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #30 Спостерігач 17.09.2014 22:31
Бачу одні тролі тут. Ніхто його не знає - за те всі обіср*ли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #29 Антон 17.09.2014 18:55
Цитую Мирослав:
Ну якщо Верховна рада - зброд блатних та шайка нищих -хай іде! :-x :lol: :D

Цитую Мирослав:
Ну якщо Верховна рада - зброд блатних та шайка нищих -хай іде! :-x :lol: :D

Та неее...лучше пусть сидят там воры, коррупционеры, упыри, убийцы и насильники....а еще сладкие домашние мальчики влиятельных пап ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #28 Антон 17.09.2014 18:50
Цитую Санчо Пансо:
Голосуємо за бездарну людину, тому що належить до племені Порошенко? Скількм иожна голосувати за племена, які нічим одне від одного не відрізняються?

А Бондаренко что одареный...))))))))) интересно чем?....))))
Балотировался в меры - ОП, хотел в губернаторы - ОП, теперь в депутаты...результат я думаю тот же,все тот же ОП....следующие выборы будут в президента? )))))
P.S ...а что там спонсоры,куда смотрят? кто будет бабло отбивать вложенное?...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #27 Антоха 17.09.2014 15:42
Засцяв Толя-металіст, раз своїх ботів підключив
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #26 ФСБ 17.09.2014 13:45
Цікаво: скільки кеша порошенківцям дав Толян-металіст, щоб отримати такого суперника? 8) Очевидно штабісти, типу Саса та Колісника, - ловкі люди, доять усіх: Толю, Петю, Ваню. Ну-ну...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #25 Андрій 17.09.2014 11:24
Шоколадна команда вкупі з одаричем насмішили. Проти Бондаренка висувати таку недолугу кандидатуру – взагалі людей не поважати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #24 Доцент 17.09.2014 10:52
Питання до порошенківських наперсточників: чим буде у Верховній раді займатись Петренко? В якому комітеті працювати? Хороший парень - це замало, чи для вас - досить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #23 Баба Яга 17.09.2014 10:49
Цитую Олекса:
Шановні, а можна з конструктивом, фактами??? У нас всі звикли когось критикувати Я - хороший, він - поганий. Голосувати за Бондаренка? так то Ваше конституційне право, голосуйте. Тільки хтось воює на Сході, а хтось по всім Черкасам свою біг-морду розклеює про те, що Україна переможе і дайош люстрацію.


Ви наче й праві, тільки бачте ми кидаємося з одних крайнощів у інші.... Уже понабирали людей, які стояли на Майдан... Нічого не маю проти цього хлопця, тільки хотілося б бачити в Раді грамотних людей, я б сказала інтелектуальну еліту, не ту еліту яка вилізла з накраденими мільйонами й возомнила про себе казна-що, не ту..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100