реклама

реклама

Черкаська обласна влада таки обмежила доступ громадян до себе. Відтепер входити в ОДА та облраду можна буде лише за перепустками. Журналісти черкаських видань сьогодні самі переконалися в цьому, коли у фойє їх перепинив міліціонер і став допитуватися, чи справжні вони журналісти та куди прямують. Про обмежений доступ в ОДА написав у «Фейсбуці» і активіст Сергій Слинько.

Одразу після революції гідності вхід до облдержадміністрації був відкритий для всіх охочих

Одразу після революції гідності вхід до облдержадміністрації був відкритий для всіх охочих


«Щойно мене не пустили в ОДА та облраду. Всі доводи, що я є першим заступником голови ГР при ОДА охоронців не цікавили! Ось як влада хоче співпрацювати з громадою!... За 8 років такого ніколи не памятаю, навіть при Тулубі. Максимум, що це запитували, хто я і куди іду! А тут довелося через приймальну Ткаченка вирішувати мою можливість потрапити до псевдопублічного органу публічної влади…» – обурився Сергій Слинько.

Пропускний режим ще не запроваджений, проте над цим обласна влада працює, повідомив журналістам директор КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об'єктів обласної комунальної власності» Валерій Височин. Мовляв, для повноцінної роботи пропускного режиму потрібно, щоб кожен чиновник мав пропуск, яким би міг скористатися при проходженні турнікету.

– А люди, які не працюють в ОДА, зможуть скористатися допомогою чергового. Він викличе того працівника, який потрібен громадянину. Наскільки я знаю, в усіх державних органах діє подібна система. Це потрібно для порядку, Адже бувають різні люди. От прийде громадянин, наприклад, до мене. Його пропустять, а він, відвідавши мій кабінет, піде ще по іншим кабінетам, заважатиме іншим робітникам. Має ж бути порядок. І я думаю, що це не ускладнить доступ до влади, – зазначив Валерій Височин.

Нагадаємо, нещодавно черкаський депутата Микола Булатецький анонсував акції протесту через відмову ЦВК реєструвати його кандидатом у нардепи. Булатецький погрожував заблокувати роботу обласної влади.

Вперше введення в дію пропускного режиму анонсувала 2 жовтня на прес-конференції голова облради Валентина Коваленко у відповідь на «смієєву акцію», яку провели на сесії облради активісти майдану. Тоді, як відомо, депутатів Вовченка та Харламова активісти вкинули у сміттєві бачки.

реклама

Коментарі  

 
+1 #23 ЗАКОН де? 10.10.2014 12:16
Пишиться отак:
Обласна́ ра́да — орган місцевого самоврядування, що представляє спільні інтереси територіальних громад у межах повноважень, визначених КУ,ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», інш.законами.
Діяльність ОР ґрунтується на колективному вільному обговоренні й вирішенні питань, віднесених до її компетенції, законності, гласності...принципу поєднання місцевих і державних інтересів.
А робиться отак:
НЕФІГ ШАСТАТЬ, ми Й САМІ ПОКЕРУЄМО....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #22 домофон 10.10.2014 12:07
А коли домофон ставити будите?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #21 пенсіЯ 10.10.2014 11:52
[quote name="Глузд"]Порядок повинен бути всюди.
ВИХОДИТЬ до цього в них був безлад, а тепер богу дякувати нагода трапилася той безлад подолати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #20 пенсіЯ 10.10.2014 11:48
Цитую Тася:
За таку "відкритість" влади ім ці турнікети на голову одінуть..Прилізли свині до корита,нафіг гнати .

Чем ушедшие отличились от пришедших??? Бояться, значуть відчувають-що є чого боятися.Херрої...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #19 пенсіЯ 10.10.2014 11:44
Цитую Черкащанка 1:
Їх всих потрібно нахрен повиганяти звідти, ти ж бо дивись, працівники влади, які сидять і отримують заробітну плату за наш рахунок і наші податки. Може нехай обгородяться колючою проволкою, мабуть бояться щоб люди не побачили як вони чаюють в робочий час та дні народження справляють. ДАРМОЇДИ!!!

Бояться щоб їх не застали в РАСПЛОХ, там не тільки чай употребляють....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 пенсіЯ 10.10.2014 11:42
Скоро біла будинку ОДА будуть шлагбауми, а потім паркан, як у Ткаченка біля будинку! От вам і повернулись лицем до народу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #17 Чукча 10.10.2014 11:23
обласна влада таки обмежила доступ громадян до себе. Відтепер входити в ОДА та облраду можна буде лише за перепустками.
***
Видно хлопці і дівчата вже знають, що скоро народу буде ще краще. Тому і скромнічають, щоб не зацілували їх та не закидали квітами. Да і настраюваться на труди правєдниє треба у тищі та спокійній обстановці. Ви попробуйте в один день, 1 вересня аж на трьох мітінгах, і в різних закладах речі толкнути. Це вам не трактором рулити та кирпичи класти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #16 Достигло 10.10.2014 09:14
Редиски, вы для кого и как работаете что боитесь случайно пришедшего гражданина??? Вы сами оценили свою работу....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #15 Микола 10.10.2014 07:51
А де ж Ан...... Бо......о? Він же головним своїм завданням у міськвиконкомі вважав демонтаж турнікетів. Ну що, пошумить тепер в ОДА проти Валі Коваленко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #14 Черкаси 09.10.2014 22:29
І що народу далі чекати?Може пора вєче збирати і нагадати трутням кому вони служать і хто їх найняв????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100