Як повідомляє спостерігач ОПОРИ, в ОВК № 199 (центр у м. Жашків) не виявили печатки для дільниць міста Ватутіно. Вдалося з’ясувати, що вчора члени ОВК закрили кабінет, де зберігалися печатки ДВК, проте їх не поклали в сейф. В окружній комісії загалом пропало 14 печаток для міста Ватутіно.

Окружна комісія викликала міліцію та прокуратуру. Після чого було проведено обшук помешкання голови ОВК. Окрім цього, центральна комісія вже дала розпорядження виготовити дублікат печаток.

Голова ОВК ситуацію коментувати відмовляється, хоча і вважає, що подібне було зроблено спеціально.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Патріот 15.10.2014 12:06
У кого з олігархів Гриценко взяв гроші на телевізійну рекламу?Ні в кого не взяв.Тому що це дорого коштує – вмикайте телевізор, беріть в руки калькулятор і рахуйте:1 хвилинна політичної реклами на СТБ – 190 920 тис грн, Інтер – 138 600 тис, ICTV – 124 522 грн.Ніякий середній бізнес, як розповідають деякі нашу друзі-конкуренти, невзмозі оплатити телевізійні ролики – це можливо зробити виключно за гроші дуууууже заможних спонсорів (читай – олігархів), яким потім треба буде дуууууже відробляти. Ще важлива інфа про це цей список – Громадянська позиція Анатолій Гриценко насправді ПЕРША ВІДКРИЛА СПИСОК КАНДИДАТІВ НА ВИБОРИ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ ЗА ЛЮСТРАЦІЙНИМИ КРИТЕРІЯМИ. Це сталося 7-го вересня на відкритому для ЗМІ з'їзді партії.Громадянська позиція Анатолій Гриценко – ЄДИНА ПАРТІЯ, ЯКА ОПРИЛЮДНИЛА ВСІ!!! ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО ДОХОДИ І МАЙНО – усіх 146 кандидатів, що йдуть по списку+10 мажоритарників від Громадянської позиції+13 мажоритарників від Демократичного Альянс
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 007 15.10.2014 08:14
Спеціально в сейф не поклали? Чи це халатність? В суд голову комісіі і реальне покарання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100