реклама

реклама

Депутати Смілянської та Звенигородської районних рад під час сесії 17 жовтня проголосували за виділення одноразової матеріальної допомоги.

Так, смілянські депутати проголосували за те, щоб виплатити одноразову грошову допомогу сім’ї загиблого Євгена Войцехівського.

У Звенигородці депутати виділили кошти для надання одноразової адресної матеріальної допомоги громадянам зі східних областей, які тимчасово перебувають у районі та потребують фінансової допомоги.

Крім того, голова Звенигородської районної ради Володимир Кучер на сесії озвучив звернення ініціативної групи жінок, матерів бійців Звенигородського району щодо звільнення звенигородчан-учасників АТО, їхніх сімей від оплати житлово-комунальних послуг, інформують у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 АнтиРиг 20.10.2014 15:49
Юрий Бойко хочет «прозрачно освоить» 15 миллиардов http://www.dsnews.ua/politics/yuriy-boyko-hochet-prozrachno-osvoit-15-milliardov-20102014153000 (ТІЛЬКИ В ВзРаду оберіть,інакше ніяк не привласнити)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 АнтиРиг 20.10.2014 14:16
"Борці за соціальну справедливість"Риги Опозиційного Блоку,фото маєтків-палаців http://www.radiosvoboda.org/content/article/26646227.html (проголосуєте за них,вони ще по такому з десяток прикуплять)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100