реклама

реклама

Минулими вихідними у Черкасах розповсюдили газету «Територія справедливості», метою якої є дискредитація лідера передвиборчих перегонів по 194 округу Анатолія Бондаренка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби кандидата у народні депутати України Анатолія Бондаренка.

Фото з соцмережі "Фейсбук"

Фото з соцмережі "Фейсбук"

«На останній сторінці газети розміщено замовну статтю із голослівними звинуваченнями на адресу Анатолія Бондаренка… Цікаво, що ці методи такі самі, що й у команди Януковича-Тулуба, коли вони виливали потоки бруду на черкаських опозиціонерів, Майдан та Революцію Гідності. Той брехливий режим було ліквідовано, але схоже на те, що його наслідувачі залишилися. Та вони повинні пам’ятати про долю попередників, аби не закінчити так само. Цинічні «піарники» не погребували навіть використати у «чорнушному» матеріалі фотографію дитини, що свідчить про аморальність авторів», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Анатолій Бондаренко категорично засуджує такі способи ведення агітації та нагадує усім учасникам передвиборчої кампанії про відповідальність за розповсюдження неправдивої інформації про опонентів.

реклама

Коментарі  

 
+3 #22 Гопник 22.10.2014 12:47
Бондаренко безперечний лідер, але не перегонів, а по кількості плакатів та аеребуванню в телеефірі.
Може його команда озвуче, звідкіля стільки мільйонів на агітацію? Бо в городі вже немає місця куди їх клеїти, вже клеять на мусорні баки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #21 Чигиринец 195 21.10.2014 21:59
Цитую О.ЧУПРИНА:
За такої ментальності інших кандидатів Валентину Жуковську можна вже зараз привітати з перемогою.

Ну и что вы д....иды минусуете? Ведь это сущая правда.Не согласен,аргуме нтируй.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #20 Чукча 21.10.2014 15:05
Бондаренко називає себе «лідером перегонів»,
***
заговорюється вже... :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #19 Патріот 21.10.2014 12:44
Йульку-жульку пихаєте з її бандою???

Україна офіційно подала позов до Стокгольмского суду, про втрату і збитки на 6 /шіть/ МІЛЬЯРДІВ долларів, (а це по сьогоднішньому курсу доллара становить 78 мільярдів гривень) внаслідок газового договору підписаного Тимошенко в угоду Путіну.

Ось вам гроші пенсіонерам, гроші дітям війни, гроші на армію.

І знову з своєю б..ндою лізе до кормушки зрадниця та агент Путіна - Юлія Тимошенко.

А де взяв гроші на вибори Бондаренко? Все місто заклеєно його агитками, з телевізора не вилазить.... А ви злочини, злочини..
Зл..чинці "Батьківшина" рвуться до влади, щоб знову продати Путіну Україну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #18 Богун 21.10.2014 12:00
Дивлюся на ці перегони і "гонщиків", стає страшно! Що ми змінюємо - одне шило на інше старе мило! В країні хлопці умирають за її волю, а "еліти" за електорат і за корито горлянки гризуть одне одному. Одні казали почуємо кожного, а потім оглохли! Зараз кажуть жити стали по-новому: реальні з/п знизилися, доходи населення впали, економіка в жо...і, хлопці на Сході голі і босі у зиму входять, а з екранів без перестанку дорогезні ролики про обіцянки цяцянки ще вчорашніх опозиціонерів, а тепер влади! Воїни їм кричать що немає чим пуляти у агресора, закупіть зброю, ті знову мнуть одне місце, зачекайте не вмирайте під градами, бо шукають гроші? На борди, рекламу, штаби, телебачення у всіх гроші є, а на солдат немає? Дивно як наш народ годуючи, одягаючи армію ще й платить податки і утримує "елітних" трутнів, які постійно піаряться на тій допомозі, яку зібрав сам народ!? Це стосується і Металев...ого героя, досить робити піар на людських коштах з кишеньковою антеною на лобі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #17 Тася 21.10.2014 10:40
Цитую О.ЧУПРИНА:
За такої ментальності інших кандидатів Валентину Жуковську можна вже зараз привітати з перемогою.

Жуковська далі Козятина з Черкас не поїде...Подивимось на результат міськради,"Рідне місто",три каліки зі всіма мутками з автобусами і рештою..Фірташевська ////// хай на траліках сидить,газ на ринках шукає,а не в Раді.Фірташа українцям не по кишені,утримува ти..Не забуваємо 370000000 гр,що Фірташ винен Україні,Жуковсь ка,віддавай борг!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #16 Тася 21.10.2014 10:25
Знайшла."Активіст ультрасу черкаського "Дніпра" Олег Петренко вже близько місяця бере участь в антитерористичн ій операції. Він поїхав на Схід добровольцем у складі батальйону "Азов".Нагадаємо, що у лавах "Азову" вже близько місяця воюють 11 черкаських ультрасів. Незабаром до них мають приєднатися ще 9 черкасців, серед яких і син Олега."(зо липня)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #15 Тася 21.10.2014 10:22
У Петренка і син в "Азові",принаймні був.Читала ще до виборів-Приїзжав Петренко ,отримав "подгон" від волонтерів, з ним в батальон поїхали ще шість черкаських ультрас і його син.Ще 30 липня писали.Він про сина мовчить,наврочи ти боїться чи не хизує..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #14 Злой одессит 21.10.2014 10:07
Тимошенко продовжує наступати на одні й ті ж граблі. Вона перестала відчувати гостроту моменту навіть там, де могла б добрати собі балів. А вона навпаки - дала відмашку своїй фракції заблокувати можливість голосування воїнів із зони АТО. Насправді результат голосування бійців в зоні АТО не вплинув би на загальнополітич ний розклад, але тепер "Батьківщина" виглядає як партія, яка проти такого голосування в принципі. Навіть у в'язницях дозволено голосування. Виходить, що ті, хто воюють, позбавлені будь-яких виборчих прав. Не здивуюся, якщо в день виборів вони візьмуть ці права собі самостійно.Вдвічі прикро, що законопроект провалили депутати Батьківщини. Ніяких виправдань бути не може. Хотіли зіпсувати обідню Порошенко, а плюнули в обличчя героям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #13 О.ЧУПРИНА 21.10.2014 08:18
За такої ментальності інших кандидатів Валентину Жуковську можна вже зараз привітати з перемогою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100