реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич, реагуючи на заяву прес-служби Валентини Жуковської, вирішив пролити світло на «тролейбусну епопею». «Підкріпив» свою відповідь Сергій Олегович на сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» сканами листування поштою та за допомогою смс з Валентиною Борисівною.

«Прес-служба Жуковської сьогодні розмістила в ЗМІ повідомлення, в якому, зокрема, йдеться: «Попри небажання мера випускати наші тролейбуси на маршрути, Валентина Жуковська, депутати фракції «Рідне місто» та Громадська рада Черкас таки примусили Сергія Одарича виконати свій борг перед тисячами черкащан та дати «добро» на запуск «азотівських» тролейбусів на лінії», – прокоментував ситуацію депутат міської ради від фракції «Рідне місто» Іван Сухарьков».

«Пан Сухарьков на сесії повідомив про намір «Азоту» створити Товариство з обмеженою відповідальністю і передати туди тролейбуси. Потім укласти угоду з «Черкасиелектротрансом» і надати тролейбуси в оренду за 1 грн на місяць. Оскільки з вуст представників Жуковської мер виглядає якимось чорним демоном, мушу пролити світло на «тролейбусну епопею», – пише Сергій Одарич. – «Добре, що всі питання обговорювалися в електронному режимі (поштою або смс). І добре, що рукописи не горять. Викладаю скан мого листа пані Жуковській, який був направлений понад ДВА РОКИ ТОМУ – 11 серпня 2012 року, і на який вона відповіла відмовою наступного ж дня».


«Моя пропозиція:

1. Азот купує 11 тролейбусів (1 подарований + 10 нових)

2. 1 подарований тролейбус передається місту.

3. Ви утворюєте ТОВ з одним засновником (засновник – найкраще «Азот», може бути хтось інший).

4. 10 тролейбусів передаються в статутний фонд ТОВ.

5. КП «Черкасиелектротранс» орендують тролейбуси за символічну плату в 1 гривню.

6. Після виборів (найкраще - в 2013 році) Черкаська міська рада викуповує у «Азота» (або іншого засновника) 100% корпоративних прав в ТОВі (тендер не потрібен)

7. Здійснюються взаємні проплати: «Азот» – місту за землю, місто – «Азоту» за корпоративні права.

8. На базі ТОВ утворюється нове транспортне підприємство міста (без «шлейфу» негараздів «Черкасиелектротрансу»)

При такій схемі все абсолютно прозоро і нема необхідності переносити платіж 2013 року на пізніші терміни».

«Як бачите, пані Жуковська, як собака на сіні, сиділа на тролейбусах два роки. І лише сьогодні погодилась на пропозицію міського голови. То хто не хотів дати змогу черкащанам два роки їздити у нових тролейбусах – мер чи кандидатка?» – ставить риторичне питання Сергій Олегович. – «Звертаю увагу на відповідь Валентини Борисівни від 12 серпня 2012 року:

«Доброго дня! Не відповідала поки не обговорили пропозицію. Так як всі вже в відпустках всіх скликала на конференцколл. Ми обговорили пропозицію. На жаль ця пропозиція для нас важка

1. Треба створювати підприємство для цього проводити загальні акціонерні збори. У нас тут 2 міс до кінця виборів»...

«Тобто, для передачі тролейбусів чи створення ТОВ необхідно провести ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ АКЦІОНЕРІВ АЗОТу!!! Без рішення зборів ніякі тролейбуси нікуди не підуть. Хто-небудь чув, щоб останнім часом відбувалися збори акціонерів «Азоту»? Та й де їх проводити, коли головний акціонер перебуває під арештом у Відні?» – зауважує Сергій Олегович. – «До речі, суд США в межах розслідування кримінальної справи півроку тому наклав арешт на майно Фірташа. Варто з’ясувати, чи вже виведені тролейбуси з-під арешту? І наостанок. Велика меценатка Жуковська кілька місяців вимагала в мене оплатити з міського бюджету вартість тролейбуса, який вона («Азот») ПОДАРУВАЛА Черкасам на День міста. Почитайте, як вона переймалася два роки тому грошима і ризиком «чорного» піару (скан смс-листування від 20 липня 2012 року).


Але й це ще не все. Зверніть увагу, що Валентина Борисівна намагалася ПРОДАТИ місту відремонтовану площу перед палацом «Дружби народів», на якій піарилась як благодійниця. Я поважаю «Азот» і його працівників. На власному досвіді знаю, як непросто займатися виробництвом. І мені прикро, що політикани своєю брехнею за лічені дні паплюжать всю ту повагу і авторитет, які колектив підприємства завойовував десятиліттями важкої щоденної праці. Я особисто чітко розділяю «Азот» і Жуковську. Прошу черкащан так само чітко їх розмежовувати», – звернувся до жителів міста мер Черкас.

реклама

Коментарі  

 
+1 #25 Лесичка 26.10.2014 22:29
интересно, а в том, что в часы пик троллейбусы стоят в парке и них не выпускают на линию (под разными предлогами) - в этом тоже Жуковская виновата? Или все таки мэру, который крышует маршрутчиков, не выгодны троллейбусы? Народ еще не забыл, как мэр хотел вообще закрыть Черкассыэлектро транс. И троллейбусники рассказывали, что троллейбусы (более новые) специально не выпускают - говорят - экономически не выгодно. А как может быть выгодно, если в часы пик троллейбусы в парке.На линию выходят только после 8 - когда уже нормальные люди на работе.Или вечером - мы с работы, а тралики в парк.Это не по хозяйски. В этом году на День выпускников траликам сказали вообще к 17.00 быть в парке (мне лично кондуктор возмущалась).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #24 Обираємо 24.10.2014 11:59
Мы все находимся на том жизненном этапе нашей страны, когда игнорировать собственные права — не просто кощунство, а преступление. За 23 года независимости Украины мы так и не уяснили для себя простых истин, прописанных в Конституции — в первую очередь, о том, что источником власти является народ.События, произошедшие на Майдане, и военный конфликт в Донбассе, открыли всем нам глаза. Мы прозрели и теперь находимся один на один с суровой реальностью — мы никому не нужны, а «старший брат» оказался совсем не братом. Теперь мы видим ясно и понимаем, что сами строим свою страну, и она будет такой, какой мы захотим.На этих внеочередных выборах каждый из нас должен проявить свою гражданскую позицию.Мы в состоянии искоренить раболепие из сознания украинского народа. Нам это под силу и Революция Достоинства — лучшее тому доказательство. Мы сможем выбрать достойных. Я в этом уверен!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #23 Дід Трохим 24.10.2014 11:44
Ай Барісавна, така опитна жінка, і не знаєш, шо нєт прєдєлов коварству, када рєчь іде про мульйони. В особих случаях такий мужчина даже лічну переписку готовий засвітить. Інтересно тіки, хто йому це мочилово заказав? Ну в любом случає, дуже познаватєльно за вами наблюдать. Як за скорпіонами в банці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 Обираємо 24.10.2014 11:40
Цитую незнайка:
Пока ПО Азот было государственной собственностью-в те проблемы и близко не допускали ни КОЗЯТИНСКИХ ни НЕЖИНСКИХ И все всех устраивало горожан Все эти игры в папу-маму на деньги кроме идиотского смеха с ПРОДВИНУТЫХ других эмоций не вызывают Хорошие слова произнес Шариков-ОБА НЕПРАВЫ

ЧОМУ МАЙНО ФІРТАША ЗААРЕШТОВАНО ПО ВСЬОМУ СВІТУ ,КРІМ РФ ТА УКРАЇНИ??? ХТО КРИШУЄ? "РЕБЯТА ДОГОВОРИЛИСЬ?"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #21 Обираємо 24.10.2014 11:37
У п'ятницю, 24 жовтня, в Україні останній день агітаційної кампанії перед призначеними на неділю, 26 жовтня, позачерговими виборами до Верховної Ради.
Усі 29 партій, які беруть участь у виборчій кампанії, і кандидати-самовисуванці в одномандатних виборчих округах можуть продовжувати боротьбу за виборця протягом п'ятниці.
Згідно зі статтею 70 закону України "Про вибори народних депутатів України", з настанням півночі, в суботу, починається так званий "день тиші" і вся реклама – білборди, банери, щити, наклейки, розтяжки, листівки й інші агітаційні матеріали – мають бути прибрані. Припиниться також і публікація опитувань громадської думки, які можуть вплинути на рішення виборців.
Уже в суботу будь-яка агітаційна діяльність буде вважається незаконною і матиме наслідки для кандидата або виборчого об'єднання, в чиїх інтересах ї проводять.
Нагадаємо, позачергові вибори Верховної Ради відбудуться 26 жовтня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #20 Обираємо 24.10.2014 11:34
Так называемый «Оппозиционный блок» на сегодня без фальсификаций вряд ли пройдет в парламент по результатам выборов 26 октября. И вообще, к чему он оппозиционный — к Украине? Что это за название, кто его придумал — Левочкин? Почему Левочкин до сих пор не задержан, что происходит?
Все это люди, которые довели Украину до войны, которые работают на Путина. Как можно их избирать в Верховный Совет? Как в парламент можно избирать представителей агрессора? Это уже не абсурд, а фантасмагория какая-то.
Можно себе представить, чтобы французы после Второй Мировой войны избрали генерала Виши и остальных предателей? Или чтобы венгры избрали Хорти, а румыны Антонеску?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #19 незнайка 24.10.2014 11:31
Принятие госбюджета-2013 не в зале заседаний ВРУ Те люди которые это проворачивали не бомжи вокзальные В конце 2014 у них только рожи пошыршали и усилилось с перепугу желание еще раз добраться к дележу общенародного Тогда назначили НАК Нафтогаз быть планово-убыточным на 19 млрд и по-тихому утеряли даже в Черкассах отчетную документацию КП ОБЛПАЛЫВО-обранная Головыхой БОМОНДША потанцует прысидая захекается и успокоится Сейчас уголь кораблями из ЮАР возят Будет ли тепло-увидим САБАЧАЧА ХАТЫНКА в наличии
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #18 незнайка 24.10.2014 10:52
Пока ПО Азот было государственной собственностью-в те проблемы и близко не допускали ни КОЗЯТИНСКИХ ни НЕЖИНСКИХ И все всех устраивало горожан Все эти игры в папу-маму на деньги кроме идиотского смеха с ПРОДВИНУТЫХ других эмоций не вызывают Хорошие слова произнес Шариков-ОБА НЕПРАВЫ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #17 Черкаси 194 24.10.2014 10:47
Тігіпко-Пенсійна реформа,результ ат підвищення пенсійного віку та податку і збору,пенсії не підвищенні,пенс ійний фонд пустий,голова пенсійного фонду і лобісти реформатори вдесятирили власні статки.Податкова реформа,вбитий та похованний малий бізнес,ріст роздрібних цін,закриті єдинщіки,безроб ітні і працівники і власники,до бюджету не надходять міліарди ,які до того справно платились.Політичні погляди теж цікаві,Тігіпко не бачить агресії Москви,не бачить і все.Сліпий?Дурний?Чи так йому вигідно?Тігіпко не голосував навіть за припининня рострілу на Майдані,яка причина,Яник обіцяв йому крісло Азірова,Тігіпко поки рострілювали людей,чекав ,хто переможе,палити сь голосуванням проти Яника боявся,сидів в кулуарах,аьи більшість ненабралась,Яни к вижив,він би отримав крісло,проголос увавши проти Я.,а Я. лишився,той би крісла не дав.От така стратегія,людей хай вбивають,крісло м не ризикну.жОПОБЛОК,там цвіт україноненависн иків,які напряму винні у банкрутстві,вій ні,саботажі......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #16 федор принципиальный 24.10.2014 09:25
Жуковская обещала троллейбусы в 2012,но поскольку ее тогда обошел Булатецкий,она спрятала троллейбусы до хороших времен на"Азоте",сегодня,понима я,что выборы она не выиграет,кинула свою последнююкозырн ую карту-троллейбусы и как вседа кинет опять черкащан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100