реклама

реклама

До чергової частини Христинівського райвідділу міліції звернулася 25-річна місцева жителька із повідомленням про крадіжку. Дівчина розповіла, що, повернувшись додому, виявила зникнення портативної техніки та мобільного телефону.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу райвідділу для огляду місця події та з'ясування обставин.

Під час розмови з потерпілою правоохоронці з’ясували, що напередодні крадіжки її співмешканець випивав разом зі своїм знайомим. Застілля затягнулося і господар, будучи добре напідпитку, пішов спати. Коли товариш по пляшці пішов з дому, він не бачив.

Підозрюваного знайшли за місцем проживання. Під час розмови зі слідчим з'ясувалося, що 39-річний підозрюваний вже був ув’язнений за вчинення крадіжки. Чоловік розповів, що прийшов у гості до співмешканця потерпілої. У приміщенні літньої кухні вони влаштували застілля. Добряче випивши, господар пішов спати, а він, збираючись додому, побачив на підвіконні мобільний телефон, недалеко від нього стояв портативний музичний плеєр, а на припічку виднівся планшет. Недовго думаючи, забрав техніку і подався додому. Прокинувшись вранці, побачив біля ліжка крадені речі. Проте повертати техніку чоловік наміру не мав. Він вирішив трохи перечекати, поки все уляжеться, після чого техніку продати.

Як розповів начальник Христинівського райвідділу міліції Олександр Мельник, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Сума збитків встановлюється. Речові докази вилучено, розслідування триває, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100