реклама

реклама

Відповідно до законодавства, в міського голови два особистих повноваження: відправляти працівників МВК у відпустку і призначати керівників комунальних підприємств. Практично всі інші повноваження у виконкому і Ради, заступників міському голові призначає рада, структуру змінює рада, бюджет і зміни до нього приймає рада і т.д., – так новоспечений директор КП «Дирекція парків», депутата міськради Микола Бондаренко пояснив, чому мер Сергій Одарич без конкурсу призначив його керівником підприємства.


Одразу ж Бондаренко запропонував черкащанам ділитися ідеями розвитку парків міста і навіть пропонує авторам кращих ідей винагороду. Також Микола Бондаренко повідомив про перші кроки на посаді.

«Враховуючи скільки бруду після призначення на мене полилося, думаю почати потрібно з аудиту. Яскраво видно, що попередньому директору Олександру Радуцькому та директору департаменту архітектури Артуру Савіну - є що приховувати і є що втрачати», – зазначив у «Фейсбуці» Микола Бондаренко.


Нагадаємо, що учора на сесії міськради і Радуцький і Савін досить довго критикували Одарича за таке кадрове рішення, і Бондаренка – вже як нового керівника. Детальніше про сесійні баталії – ТУТ.

Депутат Радуцький не хоче, щоб підприємство, яке він покинув, очолив інший депутат (ВІДЕО)


Водночас однопартійці Бондаренка, вільні демократи, також не сприймають заяв Радуцького і Савіна.

«Якщо Радуцький додумався хоч зробити звернення від трудового колективу, то малозрозуміле «блєяніє» Савіна щодо неефективного керівництва Миколою Бондаренком КП «Інститут розвитку міста» було просто гидко слухати.

За керівництва цим КП Миколою, підприємство займалося впровадженням енергоефективних технологій в бюджетні установи, залучало міжнародні гранти, розробляло гео-інформаціну систему для міста, займалося інформаційними технологіями, проектуванням, та ще й намагалося заробляти на свою життєдіяльність беручи участь у тендерах по ремонтним роботам в закладах міста. Савін же перетворив це підприємство в кишенькову фірмочку, яка після імпічменту Одарича та звільнення Бондаренка просто роздавала ділянки під МАФи. Звичайно ж не просто так. Це в його, Савіна, розумінні «розвиток міста». Місто просто захлинулося в скандалах щодо цієї «діяльності». Десятки звернень обурених розміщенням МАФів людей призвело до заборони міською радою встановлення нових МАФів. І в нього ще вистачає нахабства виступати! Але все таємне все рівно стане явним», – написав у «Фейсбуці» соратник Бондаренка Олег Ліходькін.

реклама

Коментарі  

 
+3 #24 Олег 02.11.2014 23:44
Радуцкий до работы в дир парков был нищебродом и ездил на корыте а поработав мелким чиновником стал ездить на acure mdx наверное на зарплату купил
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #23 Игорь 02.11.2014 21:13
Он публично во время виборов весной и после как и его команда заявляли что депутати не будут керівниками в КП; це принципова позиція в них така?
Это был очередной пиар. Одарыч торовал должностями во все времена и плевать он хотел на перемены в обществе и тем более на люстрацию. Особенно если посмотреть кто сейчас рядом с ним. Регионал Беззубенко как был, так и остался!!!!!!!! !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 Server 30.10.2014 21:00
Радуцкий знает, что по-любому его с директора "дирекции парков" рано или поздно попрут. Хоть годик в секретарях перекантуется. А приятельствоват ь с Савиным не стоит. Более коррумпированно го департамента чем его в горисполкоме нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #21 Server 30.10.2014 20:55
[quote name="місцевий житель"]Як би там не було, а Радуцький робив у "дирекції парків" нормально, а от Бондаренко ніколи не був на таких посадах і що він там збирається робити стане ясно пізнише. Він в керівній діяльності - НУЛЬ. Звісно, що буде тепер ним керувати Одарич. Коля може провести інтернет, або щось з компом.[/quot Пока Одарич деньги давал- Радуцкий хорошо руководил. Сейчас парки опять запущенны.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #20 Люстрацию!!! 30.10.2014 18:59
Цитую місцевий житель:
Як би там не було, а Радуцький робив у "дирекції парків" нормально, а от Бондаренко ніколи не був на таких посадах і що він там збирається робити стане ясно пізнише. Він в керівній діяльності - НУЛЬ. Звісно, що буде тепер ним керувати Одарич. Коля може провести інтернет, або щось з компом.

Ти не мiсцевий житель а скупщик голосов для Радуцкого! И я знаю кто ты и кто тебе платит!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #19 Форум 30.10.2014 16:02
Цитую блин:
https://www.youtube.com/watch?v=5yUeoZFmRn8


И не поленился ж...ж
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #18 блин 30.10.2014 15:51
https://www.youtube.com/watch?v=5yUeoZFmRn8
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #17 Razin 30.10.2014 13:47
Не з того починаєте! Й так моторошно,а ви приступаєте до роботи з розборок.Зробіть в парках хоч ЩОСЬ,а люди самі зроблять висновок.Як же можна заступати на посаду з гризні?
Правда,дивлячис ь як і що коїться в Києві,то чим ми від них відрізняємось?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #16 Форум 30.10.2014 13:37
Пропоную Бондаренку (Миколі) одразу-ж повіситись на одному з дубів парку 50-річчя. Ото буде гарна прикраса, якщо спробує зробити те, що він зробив з інститутом розвитку міста... Нехай готує одразу й табличку з поминальним написом.
Можливо Микола й добрий товариш (навіть більше) Сергію Олеговичу, але як керівник він іщє дуже й дуже слабкий (якщо не сказати НІЯКИЙ). Ставити на Дирекцію парків будь-кого тільки щоб насолити Радуцькому - це недобре, не по-хозяйськи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #15 Фугас 30.10.2014 13:18
У мэра есть полномочия назначать руководителей коммунальных предприятий. Все, точка! Александр Романович, или лиши его этих полномочий, или заткнись!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100