реклама

реклама

До керівництва управління ДПтС України в Черкаській області надійшов лист від виконуючої обов’язки директора Черкаського комерційного технікуму Козиряцької Н.А. з проханням проведення ознайомчої екскурсії до Черкаського слідчого ізолятора. Так, 29 жовтня студенти технікуму спеціальності «Соціальна робота»  в кількості 15 осіб відвідали СІЗО.


Заступник начальника СІЗО з соціально-виховної та психологічної роботи Олександр Савченко на практиці показав майбутнім фахівцям специфіку обраної ними спеціальності саме у закладах виконання покарань, що дасть змогу в майбутньому, вже будучи випускниками техніку визначитись із місцем роботи.

В свою чергу, заступник директора з виховної роботи Глущина А.В. та викладач соціальних дисциплін Відьменко М.О. Черкаського комерційного технікуму подякували Олександру Савченку за цікаву та  пізнавальну екскурсію. «Така екскурсія дуже корисна для студентів технікуму, тому що саме практичний  досвід допомагає закріпити ті знання які ми даємо на лекціях та семінарах  нашого навчально закладу » - відмітила заступник директора технікуму Глущина А.В.


Про це інформує прес-служба управління ДПтС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Аноним 31.10.2014 14:31
Гущина А.В правильно)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Денис 31.10.2014 02:45
Гущина А.Б. а не А.В.
Гущина Алла Борисовна)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100