Районним державним адміністраціям та структурним підрозділам обласної державної адміністрації передано на баланс програмно-апаратні комплекси й обладнання системи відеоспостереження, відеозапису й трансляції зображення, що були надані області центральною виборчою комісією. Очікується, що онлайн-наради проводитимуть вже з наступного року.

– При експлуатації такого технічного обладнання, ми зможемо в адміністрації проводити онлайн-наради за участі працівників департаментів та представників районних державних адміністрацій, – зазначає заступник голови-керівник апарату ОДА Віталій Коваль. – Це дозволить економити кошти й час, зокрема тих, хто приїжджає до обласного центру з віддалених регіонів області.

Кожен департамент та район отримав у використання в середньому по 10 таких програмно-апаратних комплексів. У складі кожного з них: один ноутбук, дві веб-камери та інше додаткове обладнання, зазначають у прес-службі Черкаської ОДА.

Віталій Володимирович зазначає, що за необхідності проведення наради, такі комплекси встановлюються у кабінеті голів РДА, на присутніх налаштовується веб-камера, у свою чергу, в облдержадміністрації вмикають одну камеру в залі нарад.

Для проведення таких нарад можна використовувати безкоштовні програмні технології, зокрема «Skype», – сказав Віталій Коваль та поділився власним досвідом проведення наукових конференцій, в яких брали участь 10-11 глядачів, серед яких були учасники й з інших країн світу.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 капец 04.11.2014 18:23
Скайп для нарад уже прошлый век... он совершенно не годится для активной дискусии.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 На вихід 04.11.2014 15:30
І Коваль на вихід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100