реклама

реклама

Кілька слів про вибори до Верховної Ради написала у «Фейсбуці» голова облради Валентина Коваленко, оцінивш їх та заступившись за свого соратника Леоніда Даценка.

«Вважаю, що вибори Черкащина програла, звівши нанівець усе те, за що боролися люди на Майдані, і за що загинула Небесна Сотня. Адже по мажоритарці люди знову обрали представників колишньої злочинної влади, тих, хто голосував за диктаторські закони 16 січня. Шкода, що закон про люстрацію, який нещодавно підписав президент, не передбачив люстрацію колишніх нардепів – прислужників злочинного режиму Януковича», – вважає голова облради Валентина Коваленко.

«Програшем не тільки для Черкащини, а й для усієї України я вважаю і те, що до Верховної Ради не потрапив мій товариш, справжній патріот і борець за Україну Леонід Даценко. Перемогу в нього брутально вкрали. Методи, якими це було зроблено, брудні і мало чим відрізняються від тих, якими користувалася влада регіоналів. Голоси, які належали Леоніду Даценку, відтягнули на себе аж два його клони-однофамільці, а також кандидати від демократичних політичних сил: декого з них навмисне виставили у противагу Даценкові, як найрейтинговішому кандидату. Зіграли свою роль і потоки брехливого чорного піару, які вихлюпнули на Леоніда Даценка політичні опоненти.

Та й після оголошення результатів виборів офіційний переможець перегонів Владислав Голуб не залишив у спокої свого конкурента. Він публічно поливає брудом Леоніда Даценка, неправдиво звинувачуючи його у домовленостях із Тулубом та іншими регіоналами. Можливо, Владиславу Голубу, про якого на Черкащині дізналися лише за півтора місяці до виборів, і невідомо, що саме Леоніда Даценка Тулуб називав ворогом №1. Що саме Даценко створив і очолив на Черкащині Об’єднану опозицію, і створив у Черкаській області потужний спротив регіоналівській банді. Що саме за перемогу Даценка та проти виборчих фальсифікацій стояв люд на канівському Майдані восени 2012. Та це пам’ятають черкащани», – наголосила Валентина Коваленко.

«Леонід Даценко свою перемогу здобув у важкій боротьбі, в умовах шаленого тиску з боку тодішньої влади. Він побув депутатом менше року. Та за цей період зустрівся із громадою кожного міста і села свого округу; у живому спілкуванні з народом дізнавався про реальні проблеми людей і по мірі можливостей допомагав їх вирішувати. За час свого депутатства Даценко жодного разу не заплямував своє ім’я голосуванням за антиукраїнські закони. Як скористається своїм мандатом нинішній переможець виборчих перегонів по 197 округу, черкащани побачать і згодом дадуть свою оцінку», – підсумувала Валентина Ковенко.

реклама

Коментарі  

 
0 #53 Просто Мария 18.11.2014 14:04
Цитую Наталка:
Кому заздрити.Ми підчас майдану голосували за ДАЦЕНКО-ЧОМУ ОБРАЛИ КОВАЛЕНКО? Ну не тянит она.Слава богу, что Ткаченко не пиарится. Коваленко мы тебя уже не поддерживаэм. В нечестности не обвиняем, но против регионалов ты себя не проявила.
Не смішіть мене! Ткаченко не піариться! А хто тоді піариться? Якраз Ткаченко і забезпечив перемогу Зубіка і Голуба на виборах, бо була така вказівка від Порошенка. А щодо того, що вона мало що зробила, щоб не було фальсифікацій і підкуп не пройшов - то зробила все, що могла. Хто ж винен, що наші люди і після майдану продовжують за гречку голосувати? Я не могу назвать это продажную быдломассу-"наши люди".Это все те,которые продовались ещё за долго до "Майдана".Вспомним организованный бандой регионов-"антифашисткий" марш,затем "антимайдан".Это диагноз этой продажной братии.А ведь это резерв сепаратистов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #52 адекватний 08.11.2014 12:21
Цитую Ватник:
Видимо после совместной поездки в зону АТО (на деньги громадських организаций) их с Даценком стало объединять еще что-то, кроме эротычной поэтики.
Поэтому черкащина и програла, что пролетел Даценко :cry:

Чому програла - рахую виграла. Великий присідальник був теж в верхраді і що???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #51 адекватний 08.11.2014 12:20
Цитую знайка:
Все правильно сказала! Так вважають більшість свідомих людей на Черкащині. Ці вибори - це були не вибори, а пародія. Знову вибрати Зубіка, Яценка, Бобова і Ничипора! Ганьба таким виборцям.

Та ні не рахуйте себе розумнішими за народ. Це підтвердження того як народ "підтримав" великі "цінності" майдану. Аж тошнить від патрійотів які разом з Яником набивали за рахунок людей і своі кишені а тепер за рахунок нищого народу ще й воюють. Повідайте мені політично несвідомій хто з головних присідальників пожертвуввав свій заводик або супермаркет на АТО???? Якщо таких прикладів нема то самі розумієте ціну цих продажих америкосам "лідерів" майдану.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #50 адекватний 08.11.2014 11:07
Проблема в тому шановна що вибори показали дійсне ставлення НАРОДУ а ви черговий раз підтвердили що не слуги ви народу а сподіваєтесь стати царями прикрившись брехливими майданівськими лозунгами. Ви безд..ри які привели краіну до пропасті і люди це починають розуміти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #49 адекватний 08.11.2014 10:57
Видно переживає то "прозора" влада що не забезпечила в області результат. Якщо цього не вміють то як вони економіку з руін будуть піднімати остається загадкою. Хоча по результам вибарів пройдуть кадрові зміни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #48 Пабло КорчагiнS 07.11.2014 21:47
Цитую Наталка:
Кому заздрити..
По руськi для Наталi
Счастья, радости, веселья Натали..
Про друзей не забывайте Натали..
И в Анголу приезжайте Натали...
Напоим мы Вас вкусняшкой Натали...
Утолим твои печали Натали....тощо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #47 треба подумати 07.11.2014 18:57
Для Наталки.(Напишіть, хто з депутатів облради більше достоїн цієї посади, чим Валентина Михайлівна.)
Відповіть: Однозначно не риги. "В неї важелів впливу дуже мало"-ЦЕ ДУРНЯ.ХАЙ ГАРНО ВИВЧИТЬ СВОЇ ПОВНОВАЖЕННЯ.Ми ходили на майдан, були поруч з ними. Але зараз є великий тормоз. Чого про те які давались вказівки зверху стає відомо після виборів? Вже ж почала говорити про те що їй казали осторонь- не боялась, що стримувало в іншому...На сайті ОДА вказано безпартійна.Кого ж тоді підтримує?
Як то за Бондаренко то за Даценко- висловлювалась.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #46 Іван Сам 07.11.2014 14:37
Проблема "демократів" на Черкащині, що вони тільки й можуть ліпити образ зовнішнього ворога з яким потім борються до останнього подиху.

2 демократи сходяться докупи тільки після того як їх потовкли поодинці.

Вони в усьому бачать підкуп зраду і чийсь злий "умисел", не допускаючи думки що є інші люди, навіть такі що за кіло гречки проголосують - це життя.

І замість того щоб знаючи про вади інших починати ставати самим кращими і привабливішими для виборців, просто і далі галасують.

А ще дуже успішно обливають брудом і "чмирять" колишніх своїх однодумців за "малейшу" помилку чи не згоду з лінією самопроголошени х лідерків.

Гарно розганяють прихильників замість гуртування заради перемоги.

А ще за 3 копійки однією монетою, здатні піти в підтанцівку до нового пана-демократа. Останній приклад коли всі лягли під самопроголошено го "ЄДИНОГО представника демократичних сил" брудика, з гарною міною отримуючи задоволення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #45 ЩО? 07.11.2014 14:05
[quote name="облрада"][quote name="висновок"]ТРЕБА ТЕРМІНОВО ВІД КОВАЛЕНКО требувати звіт про зроблену роботу.
Кому цікаво, той може почитати://oblradack.gov.ua/novini/2726-cherkaschani-naychastshe-zvertayutsya-do-valentini-kovalenko-po-dopomogu-u-virshenn-pitan-socalnogo-zahistu-ta-ohoroni-zdorovya.html. ПРОЧИТАЛИ ТА НЕ ЗРОЗУМІЛИ:
У своїх зверненнях громадяни здебільшого порушували питання соціального захисту( надання матеріальної допомоги), охорони здоров’я( допомога у лікуванні), житлової політики( забезпечення житлом, виселення мешканців гуртожитків, незадоволення підвищенням тарифів на квартирну плату), аграрної політики і земельних відносин, комунального господарства (газифікація вулиць, ремонт доріг). Відповідь:Усі звернення громадян, які надійшли до Валентини Коваленко, розгл януті у визначений чинним законодавством термін, заявникам надані письмові відповіді.
КРІМ ВІДПОВІДЕЙ ВОНИ ЩОСЬ ОТРИМАЛИ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #44 Реаліст 07.11.2014 13:25
Цитую АНТИРИГ:
О, як всі ригівські боти активізувалися! Майже усі дописувачі вважають, що це круто, що Черкащина знов обрала Зубіка, Бобіка, Яцека і Ничипора.

Не перекручуй! Той, кому обридла юлькина партія і її слабесенькі ставленики на місцях - аж ніяк від того не стали регіоналами. Голосування по всій Україні - чітке тому підтвердження.
Думаю, навесні ще побачимо драчку між Валею Поетесою і Толіком Металістом, кому буть першим у списку "Батьківщини" до облради. Бо люди так можуть проголосувати, що цій партєйці не більше одного мандата дістанеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100